2020. 11. 16.

777 PODCAST – Születhet-e gyermek a szívünkben?

Megjelent a 777 PODCAST harmadik epizódja, amelyben a 777-csapat két tagja – Lábánné Hollai Katalin és Harmati Dóra – beszélget arról, mivel foglalkozik egy nevelőszülő, és miért dönt úgy egy házaspár, hogy örökbefogadás helyett ezt az utat választják.

Nemrég izgatottan elindítottuk a 777 Podcastot, amelyben a legkülönbözőbb témákról szeretnénk kötetlenül, őszintén beszélgetni. Legutóbbi adásunkban a nevelőszülői szolgálatról beszélgettünk. A nevelőszülő az, aki otthon biztosít azoknak a gyermekeknek, kikről lemondtak a szüleik, bántalmazták őket vagy egy tragédia következtében család nélkül maradtak. A nevelőszülőkhöz sokféle gyermek érkezik, számtalan indokkal. Rengeteg szétszakadt sors, akiknek akár egy rövid időre is, de menedéket jelenthet egy elkötelezett nevelőszülő. 

De hogyan dönt emellett az áldozatos szolgálat mellett egy fiatal házaspár? Hogyan harcolták meg a kérdéseiket, hogyan adta Isten a szívükbe ezt az elhívást? Lábánné Hollai Katalin őszintén vallott saját történetükről. 

hirdetés

Az adás elérhető a Spotify, az iTunes és a Google Podcast felületén is. Iratkozzatok fel ránk az általatok kedvelt platformon, hogy ne maradjatok le a legújabb epizódokról! Ha tetszett az adás, akkor pedig hagyjatok értékelést és osszátok meg, hogy mások is könnyen megtalálhassák!

Ha van olyan téma, amiről szívesen hallanál, vagy megjegyzésed, esetleg ötleteid vannak, akkor örömmel várjuk az info@777blog.hu e-mail címre!

777 PODCAST
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás