2020. 10. 26.

Elindult a 777 podcast!

Hatalmas örömmel és izgalommal adjuk hírül nektek, hogy elindítottuk podcast csatornánkat!

Régóta álmodoztunk már róla, de a ti támogatásaitoknak köszönhetően most végre bejelenthetjük, hogy elindítottuk podcast csatornánkat! Jelenleg a Spotify felületén vagyunk fent – ahol fel is tudtok iratkozni ránk-,  de az iTunes és hamarosan a Google Podcast-on keresztül is megtalálhattok minket. 

Hogy mire számíthattok tőlünk? 

Készülünk interjúkkal, beszélgetésekkel, lelki löketekkel is. Szeretnénk, ha lennének rövidebb és hosszabb adásaink is, hogy minden helyzetben találhassatok magatoknak érdekes és odaillő tartalmakat. 

hirdetés

Miközben töltődtök, a szerkesztőségünk tagjait is jobban megismerhetitek! Szó lesz párkapcsolati témákról, életmódról, közéletről, teológiáról. Szeretnénk, ha ti is aktív részesei lennétek ennek a folyamatnak, ha elküldenétek a kérdéseiteket, javaslataitokat is. 

Hallgassátok meg a bemutatkozó adásunkat, amely egy rövid kis előzetes a többi epizód előtt:

Kövessetek minket, hogy ne maradjatok le következő adásainkról! Ha tehetitek, hagyjatok értékelést is, hogy minél többen megtaláljanak minket! Az első epizódban Szilágyi Anna és Harmati Dóra fog beszélgetni arról, hogy vajon a szerelem teljessé tesz-e minket. 

Borítókép: Franz1212 | Dreamstime.com
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás