2020. 10. 14.

“Ne engedjük, hogy levadásszák” – már húszezernél többen támogatják Bagdy Emőkét

Két nap alatt több mint húszezer ember írta alá azt a virtuális petíciót, amelyben Bagdy Emőke pszichológust biztosítják támogatásukról. A népszerű szakembert azt követően érték éles bírálatok, hogy a Magyar Nemzetnek adott interjújában az óvodáskori érzékenyítés veszélyeire hívta fel a figyelmet. Az interjút követően egy közleményben reagált az őt ért alaptalan vádakra.

Éles szóváltás és vita alakult ki a pszichológus szakmán belül, miután Bagdy Emőke az óvodáskori érzékenyítés veszélyeire hívta fel a figyelmet – azt követően, hogy a Labrisz Leszbikus Egyesület kiadta a “Meseország mindenkié” című könyvet. Bagdy szavaira reagálva pszichológusok egy része elhatárolódott a nyilatkozatától és kiálltak az érzékenyítő mese létjogosultsága mellett – azonban kérdéses, hogy az aláírók között hányan vannak a valódi szakemberek.

hirdetés

Bagdy Emőke közleményben védte meg magát az éles kritika után, míg tisztelői petíció aláírásába kezdtek: nem is eredménytelenül, hiszen két nap alatt 21 ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez.

“Bagdy Emőkével szemben az utóbbi napokban a pszichológus szakma egy része módszeresen hangulatot kelt. A támadást szakmai jellegű vitának hazudják, azonban nem más, mint megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető mainstream” – olvasható a petíció leírásában. 

A szervezők meg akarják akadályozni, hogy a pszichológust “levadásszák és meghátrálásra kényszerítsék”.  A petíció ide kattintva elérhető.

Fotó: Bagdy Emőke Facebook-oldala

Hírek
hirdetés

9 hozzászólás

  • Válasz Tibor 2020. 10. 14. 14:24

    Azzal a bizonyos ezer pszichológussal kapcsolatban akik Bagdy Emőkét támadják, egy kis érdekesség:
    “az aláírásokat egyszerű Google Formon gyűjtik, amit bárki aláírhat akár álnévvel is … A korábban aláíró személyek között is szép számmal találtunk olyanokat, akiknek hosszas keresés után sincs semmi nyoma sem az interneten, sem nyilvántartásokban. A kezdeményezés hitelessége teljes mértékben megkérdőjeleződött.”

    forrás:
    https://vasarnap.hu/2020/10/13/teljes-atveres-igy-gyujtik-a-kamualairasokat-bagdy-emoke-ellen/

  • Válasz Kovács Gabi 2020. 10. 14. 14:34

    Tisztelet Bagdy Emőkének!!
    Ek a kezekkel gyermekeinktől!!

  • Válasz Hesz Lászlóné 2020. 10. 14. 14:36

    Köszönjük!!!

  • Válasz Kocsis Istvánné 2020. 10. 14. 16:11

    Tiltakozom ,hogy rágalmazzák a Professzor asszonyt

  • Válasz Tudós 2020. 10. 15. 12:15

    A gyerekeiteknek nem lesz semmi baja, ha végre tanulnak egy kis elfogadást és értelmet, ha már a valláskárosult szüleik nem tudják megadni nekik… 😀 Úgy gondolom, aki ennyire retteg egy egyszerű mesekönytől, amivel egyébként minden rendben van, ott valahol nagyon nagy gondok lehetnek agyban.

  • Válasz Dr. Derda Istvánné 2020. 10. 15. 15:17

    Köszönjük Professzor Asszony bátor és tárgyilagos kiállását!

  • Válasz mattyok jozsef 2020. 10. 15. 16:46

    fel vagyok háborodva,gusztustalanok,az ö gyerekük biztos nem fog ilyen ovodába járni.

  • Válasz Rákosi László 2020. 10. 16. 08:36

    Az egészséges hetero társadalom nevében tiltakozom a professzor asszony elleni vádak miatt. A másságot ne akarják úgy feltüntetni mintha az természees lenne. Természet ellenes, beteg és fajtalan. El a kezekkel a gyermekeinktől az ilyen fajta kiadványokkal.

    • Válasz Nasgyuri 2020. 10. 18. 20:37

      Végre egy frappáns válasz….