2020. 07. 17.

Szombaton online Ez az a nap! a Puskás Arénából!

Az Ez az a nap! szervezésében szombaton 17 órától több órás élő közvetítésére kerül sor a Puskás Arénából. A rendezvényen a kortárs keresztény könnyűzene és a modern gospel legismertebb alakjai lépnek fel. A színtér hazai képviselői személyesen jelentkeznek be a stadionból, a külföldi előadók pedig videóüzenetekben szólalnak meg.

Az online dicsőítő koncert apropóját az adja, hogy ezen a napon lett volna az új nemzeti stadionban az Ez az a nap! felekezetközi mozgalom 20 éves jubileuma, amit azonban a járványhelyzet miatt átettek 2021-re.

László Viktor, a mozgalom alapítója elmondta, hogy bár a személyes találkozóra idén nincs lehetőség, de nem akarták, hogy teljesen elmaradjon a rendezvény, ezért döntöttek az online forma mellett. Az alkalom így a nagyközönség számára a helyszínen zártkörű lesz, de hasonlóan a hónapok óta zajló online Reménység Estékhez, az Ez az a nap! YouTube  és Facebook oldalán bárki becsatlakozhat.

hirdetés

László Viktor hozzátette, hogy nagy várakozással tekint a szombati internetes közvetítésre, melyet reményei szerint sok ezren követnek majd szerte a Kárpát-medencéből és a világ legkülönbözőbb pontjairól, ezzel is erősítve a nemzet egységét és erőt adva sokaknak a mögöttünk álló nehezebb hónapok utáni újrakezdéshez.

Tervezett magyar előadók: Pintér Béla, Csiszér László, Gável András és Gellért, Caramel, Hanna, Mező Misi, Dobner Illés, Unless, PZM, Crux, Prazsák László, Amaro Del.
Tervezett külföldi előadók: Chris Tomlin, Matt Redman, Rend Collective, Kim Walker-Smith, Michael W. Smith, Noel Richards, Martin Smith, Graham Kendrick, Tim Hughes & Worship Central és a szomszédos országok egy-egy dicsőítő csapata.
Igei üzenet: Nick Vujicic, Louie Giglio, Max Lucado.

A rendezvénnyel kapcsolatos minden további információ és friss hír megtalálható az Ez az a nap! honlapján , illetve az online közvetítés Facebook eseményében.

(Támogatott tartalom)

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás