2020. 07. 14.

Női Jézussal jelentkezhet Hollywood – Petíció indult ellene

Újabb hollywoodi film készül, amely Jézust torzítva ábrázolja, nem is akárhogy: ezúttal egy nő fogja alakítani, akinek egy másik nővel van romantikus kapcsolata. Az istenkáromló film megjelenése ellen petíció indult, amelyet már közel félmillióan aláírtak.

Hollywood újabb felháborító és istenkáromló filmet tervez piacra dobni – írja a CitinzenGO. Egy filmet, amely ezúttal Jézust nőként ábrázolja, aki számos érzéki jelenetben vesz részt a film női főszereplőjével.
Az EOnline és a Deadline oldalak beszámolói szerint a Habit című film főszereplője, Bella Thorne egy utcai lányt fog alakítani, akinek Jézus fétise van, és apácának öltözve próbálja elkerülni az erőszakos kábítószerkereskedelem következményeit. A filmben a lánynak megjelenő „Jézus Krisztust” pedig Paris Jackson, Michael Jackson lánya játssza.

A keresztények szerte a világon hiszik és vallják, hogy Jézus Krisztus Isten fia,

minden egyes ember megváltója, aki halálával megszabadított minket a bűneinktől. A mi bűneinkért, helyettünk szenvedett. Megváltása ajándéka ingyenes a számunkra. Életünk csakis Vele lehet teljes, és halálunk után a Mennybe is csak általa juthatunk.
A CitizenGO-t a Jézus iránti szeretet és tisztelet motiválta, hogy összefogjon a Keresztény Filmes és Televíziós Bizottsággal, és megpróbálja megakadályozni a legújabb hollywoodi vallásgyalázó film megjelenését.
A petíció elindítója, a Keresztény Filmes és Televíziós Bizottság közel negyven éve dolgozik Hollywoodban kereszténységgel kapcsolatos tartalmakat támogatva és keresztények milliárdjait képviselve, hiszen a hollywoodi stúdiók célközönségének nagy része keresztény. Számos sikert elért már a szervezetük, viszont ezek mellett sajnos újabb és újabb támadásokkal is találkoznak.
“Velük együtt úgy gondoljuk, hogy nem maradhatunk csöndben, amikor Jézust nevetség tárgyává teszik. Ezért a filmhez kötődő hollywoodi stúdiókhoz fordulunk, felszólítva őket, hogy utasítsák vissza a film terjesztését” – írták.

hirdetés

Jézus személyének szándékos kifigurázásával foglalkoznunk kell.

Vannak, akik azt mondják, hogy elég, ha nem nézzük meg a filmet. Mi úgy gondoljuk, hogy lépnünk kell, mielőtt a fiatalokhoz is eljut, összezavarva az istenképüket vagy a kereszténységhez való hozzáállásukat.
A film forgatása az iparág koronavírus-járvány miatti leállása előtt egy héttel befejeződött, most az utómunkálatokon dolgoznak. Mindazonáltal nem tették még közzé a megjelenés dátumát, ami azt jelenti, hogy még van esélyünk elérni, hogy lemondják a film bemutatását.
A petíció aláíróinak listáját elküldik a Donovan Leitch, a 852 Films, a Martingale Pictures, a Voltage Pictures, a Cloudlight és az Elevated Films stúdióknak, nyomást gyakorolva a vállalatokra, hogy ne hozzák nyilvánosságra a filmet.

A petíciót itt lehet aláírni.

 

Forrás: CitizenGO

Kép: Entertainment Weekly

Borítókép: Paris Jackson Habithttps://app.asana.com/0/1135954362417873/1171297263335129/f
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás