2020. 07. 07.

Ezt teszi a bűn a lelkeddel – kreatív videó tarol a TikTok-on

Hogyan magyarázod el a bűn fogalmát úgy egy csapat tininek, hogy azok valóban megértsék? Egy fiatal lány ennek bemutatására igen szemléletes módszert talált ki, amelynek elképesztő fogadtatása lett. A videót a TikTok-ra is feltöltötte és azóta már több ezren látták. 

Elképesztő népszerűséggel tarol a TikTok-on egy olyan videó, amelyben azt mutatja be igen szemléletesen egy fiatal lány, hogyan tisztít meg minket Isten a bűneinktől. Különböző folyadékok segítségével először bemutatja, hogy a tiszta vizet (azaz minket) hogyan tud a sötét anyag (a bűn) beszennyezni. 

„De a bűn sosem tudja legyőzni Istent” – mondja a lány, miközben az Isten feliratú bögrébe tölti a fekete löttyöt, amely nem tudja beszennyezni azt, a folyadék átlátszó marad. 

hirdetés

„Isten az, aki mindig legyőzi a bűnt” – fejezi be gondolatait, miközben az átlátszó folyadékot beleönti a bűn pohárba, ahol a sötét anyag szintén átlátszó lesz. A felvétel alatt jól hallható, ahogyan a fiatal közönség döbbenten nézi az eseményeket, és tapsolnak a szemléletes tanítást látva. 

@deannadickow

A visual of what sin does to your soul and how confession helps 🙏🏼 #Catholic #Jesus #sin #fyp #ForYouPage #Christian #God

♬ Emotional Driving Piano Instrumental In D – Tom Bailey Backing Tracks

A videót ITT is meg tudod nézni.

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás