2020. 06. 05.

A lélek térképe – tizenegyezren imádkoztunk együtt Trianon évfordulóján

Az egész Kárpát-medence egy imádkozó kéz azon a virtuális térképen, amely az “Egy Miatyánk a magyarokért” kezdeményezésünk kapcsán született. Arra kértük olvasóinkat, hogy Trianon századik évfordulóján együtt imádkozzunk Magyarországért, végül 11 751-en csatlakoztatok!

“Egy Miatyánk a magyarokért” – ez volt legújabb felhívásunk címe, amelyben arra kértük az olvasóinkat, hogy a békediktátum századik évfordulóján határok nélkül imádkozzunk hazánkért és minden magyarért. Tegnap folyamatosan érkeztek a jelentkezések, majd 16:30-kor olyan sokan akartak csatlakozni, hogy oldalunk szervere néhány percre leállt – ezúttal is köszönjük a türelmeteket. 

hirdetés

Varázslatos látvány, ahogy az egész Kárpát-medence kis apró imádkozó kezekből rajzolódik ki: 11 751 kis kezecske alkotja most jeleneg a térképet, amelyet itt érhettek el. Rengetegen csatlakoztatok az elszakított területekről, sikerült az a vágyunk, hogy lélekben egy emberként forduljunk Istenhez – határon innen és túl. Hiszünk abban, hogy nincsen olyan ima, amely ne lenne meghallgatva, egy ekkora imalánc pedig különleges és felemelő emléket állít a tragikus centenáriumnak.

Külön szeretnénk megköszönni minden médiumnak és egyéb honlapnak a segítségét, akik nélkül nem tudtunk volna ennyi embert elérni a kezdeményezéssel!

Egy Miatyánk a magyarokért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás