2020. 06. 04.

Mondj ma el egy Miatyánkot a magyarokért!

A 777 csapata arra buzdít valamennyi magyart, hog Trianon századik évfordulóján, magyarországi idő szerint délután fél ötkor közösen imádkozzunk hazánkért és valamennyi nemzettársunkért. A korábbi kezdeményezésünkhöz hasonlóan ezúttal is egy virtuális térképen lehet majd jelölni, hogy honnan csatlakoztak az imalánchoz.

Az imalánc oldala:trianon.777blog.hu  

hirdetés

1: Június 4-én, azaz a mai napon 16:30-kor csendesedj el, ha van lehetőséged gyújts meg egy gyertyát.

2: Mondd el a legismertebb imát – amelyet maga Jézus tanított -, és ajánld fel Magyarországért, a határon innen és túl élő magyarokért: „Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved, jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól, mert Tiéd az ország, a hatalom, és a dicsőség mindörökké. Ámen”

3: Jelöld be magad a virtuális térképünkön – amely az imalánc honlapján van – így a segítségeddel egy csodálatos látvány fog elénk tárulni: kis apró kezek fogják kirajzolni a Kárpát-medencét, illetve megtapasztalhatjuk, hogy tényleg a világ valamennyi pontján élnek magyarok!

Egy Miatyánk a magyarokért
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Vas Gábor 2020. 06. 04. 22:58

    Mi Atyánk aki a mennyekben vagy, add, hogy a világon élő minden magyar szive együtt dobogjon és egy közös erőként tudjon megnyilvánulni mindenüt ahol csak lehetséges! ISTEN ÁLD MEG A MAGYART!