2020. 05. 14.

Máshogy fog szólni idén az Ez az a nap!

A járvány miatt az Ez az a nap! szervezőcsapatának is nehéz döntést kellett meghoznia. A Puskás Arénába tervezett eseményt elhalasztották a következő évre, idén pedig online dicsőítő alkalmat szerveznek. 

Online dicsőítő alkalmat közvetít július 18-án a Puskás Arénából az Ez az a nap! csapata, melyről László Viktor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy tematikája, lelkülete, mondanivalója nagyon hasonló lesz az élő eseményhez. „A magyar fellépők jelentős része személyesen a stadionból fog énekelni, a tengerentúlról online kapcsolatot hozunk létre, Európa különböző országaiból érkező dicsőítők az akkor aktuális utazási lehetőségekhez igazodva fognak érkezni. Az igei üzenetek, bátorítások is folyamatosak lesznek a délután során. Becsléseink szerint több stadionnyi testvérünkkel együtt fogjuk tölteni ezt a délutánt.” 

Erre az online alkalomra egyébként nem kell jegyet váltani, mindenki számára ingyenesen megtekinthető lesz.

hirdetés

Személyesen jövőre fogunk találkozni az Ez az a nap! új időpontjában, 2021. július 24-én. Kérdésünkre, hogy mit fog hozzáadni a plusz felkészülési idő a 2021-es rendezvényhez, László Viktor így válaszolt: „Az egy év remek lehetőséget kínál arra, hogy az eredeti víziónkat szélesebb körben megismertessük mind a magyar nemzettel, mind Euróba népével, miszerint dicsőítésre és imádságra hívjuk egy napra különböző felekezetek híveit korosztálytól, nemtől, lelkiségi irányzattól függetlenül, hirdetve az evangéliumot.”

Akik már megvásárolták a jegyüket az idei rendezvényre, azok számára egyébként biztosított a hely a jövő évi alkalomra: a jegyek ugyanarra a helyre, ugyanolyan feltételekkel érvényesek.

„Hisszük, hogy Isten jót tervezett, ő már tudta előre ezeket az eseményeket, nem feledkezett meg rólunk, mi pedig nem hiába dolgoztunk, nem hiába kerestünk fel benneteket a turnék során és készítettük elő a rendezvényt sok-sok munkával. Kaptunk egy ajándék évet, és mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.” – írják a szervezők a hivatalos közleményben. 

Kép: Unsplash.com/Tajmia Loiacono

 

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás