2020. 05. 03.

Így még biztos nem hallottad az “Oceans”-t – VIDEÓ!

Különleges módon dolgozta fel egy dunakeszi plébánia énekkara a Hillsong “Oceans” című dalát: egy kis közösség nagy ajándéka lett belőle!

Habár nem illik dicsőítődalokat sorrendbe állítani, de egészen biztosan nem lövök mellé, ha azt állítom, hogy sokak kedvence a Hillsong “Oceans”dala, amely Magyarországon – sőt a Kárpát-medencében – “Meghívtál, hogy vízre lépjek” címmel lett ismert. Ezt a különleges szerzeményt dolgozta fel a dunakeszi Szent Imre Templom Scholája – nem is akárhogyan!

A karantén miatt a hangsávokat külön-külön vették fel, majd keverték össze – ebből pedig egy igazán felemelő produkció született. Nem azért gondolom annak, mert tökéletes lenne, hanem mert szívből jött. Jó megtapasztalni, hogy nem vagyunk egyedül – és most elsősorban még nem is csak Istenre gondolok. Hanem azokra az emberekre, akik ebben az embert próbáló időszakban is kitartanak a hitük mellett – sőt abba kapaszkodnak, hogy ezzel másoknak is erőt adjanak.

hirdetés

Ezek a kis apró flashmobok, előadások azok, amelyek megtörik a monotonitást és ráébresztenek bennünket arra, hogy van remény, és egyszer minden rendben lesz. De ehhez az is kell, hogy tartsunk ki a hitünkben!


Meghívtál, hogy vízre lépjek,
hol Nélküled elsüllyedek.
Ebben megtalállak Téged,
a mélységben megtart hitem.

Nagy Neved hívom én, és felnézek a vizek fölé.
Ott látlak én, a lelkem Benned megpihen.
Enyém vagy és én Tied.

A mélységnél nagyobb kegyelmed,
mely elvezet és tart engem.
Ha elbuknék és nagyon félnék,
Te nem hagysz el, nem inogsz meg.

Lélek add, hogy Benned teljesen megbízzak,
A vízen bátran Veled járjak, bárhová hívsz, menjek.

Vigyél tovább, mint a lábam tudna menni.
Taníts teljes hittel járni, jelenlétedben élni.
Nagy Neved hívom én, és felnézek a vizek fölé.
A lelkem Benned megpihen. Enyém vagy és én Tiéd.

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás