2020. 04. 06.

Ákos és lánya jelentkezik a karanténból – közös énekléssel csalnak mosolyt az arcokra

Kovács Ákos YouTube csatornáján már régóta tesz közzé vlogokat, azonban a karantén egy olyan szituációt teremtett, amiben lehetőségünk nyílik családi körben is megismerni Ákost. A nagy sztár helyett egy apát látunk, aki közösen énekel lányaival, miközben dalszövegeiben rejlő bizonyságtételeiről is beszélgetnek. 

“Egyetlen egy olyan szeretet van, ami semmivel sem vádol” – fordul a népszerű énekes Anna lányához, miközben saját számainak a dalszövegéről beszélgetnek.

Intim, családi pillanatokba enged betekintést Kovács Ákos YouTube csatornáján. A zenei tehetség a családban tovább él, Anna nemcsak gyönyörű hanggal rendelkezik, hanem zeneíró vénáját is megmutatta az Elhiszem című dalban, melynek dallamát maga szerezte. Kovács Ákos új vlogjában apa és lánya közösen énekel, miközben rengeteg témáról beszélgetnek, az érettségitől kezdve Anna kedvenc számán át a dalszövegek közötti áthallásokig. 

hirdetés

Ákos olyan belsős információkat oszt meg lányával és így velünk nézőkkel is, mely csak nagyon ritkán adatik meg a kívülállók számára. A büszke édesapa érettségire készülő lányát kérdezi dalszövegeinek jelentéséről, így könnyedén tereli a beszélgetést saját hitvallására, ami a szövegekben rejlik. Nézőként Annával együtt csodálkozhatunk rá a különféle összefüggésekre. Egyszerre megvilágosodik számunkra az Átölel szövegében rejlő hitvallás, ami az anya magzata iránt érzett szeretetét hozza összefüggésbe az isteni szeretettel. “Egyetlen olyan szeretet van, ami semmivel sem vádol” – magyarázza az egyik visszatérő sort lányának Ákos. 

Azt is megtudhatjuk, hogy Anna kedvenc száma kiskorában az Őszi tájkép volt, ami Ákos édesanyjának állít emléket. Az édesapa mélységesen meghatódik, amikor Anna boldogan meséli, hogy iskolába menet mindig ezt hallgatták édesanyjával az autóban. Ákos nemrég búcsúzott el édesapjától a Felemel című számában, így megosztja Annával, hogy nagymamájának és nagyapjának emlékére írt számok között kapcsolat rejlik a dalszövegekben. 

Egészen különleges élmény, ahogyan apja és lánya nevetnek, énekelnek, beszélgetnek. Hitről, életről, családról. Igazi megtiszteltetés a részévé válni. 

Videók Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás