2020. 04. 03.

“A szeretet nem szűnik meg soha” – papok és lelkészek különleges ajándéka – VIDEÓ

Öt felekezet kilenc képviselője fogadta el a felkérésünket, hogy egy különleges flashmobbal bátorítsanak titeket ebben a nehéz időben. A szeretethimnusz úgy, ahogyan még biztosan soha nem hallottad!

Megható összefogással egy kedves ajándékot szeretnénk virtuálisan adni számotokra: arra gondoltunk, hogy ebben a nehéz időszakban felkérünk néhány papot és lelkészt, hogy egy vers elszavalásával buzdítsanak mindannyiunkat kitartásra. Ő nekik is nehéz, hiszen nem véletlenül nem remetének mentek, hanem arra vállalkoztak, egy közösséget vezetnek Isten felé. Ez a küldetés azonban ezekben a hónapokban különlegesen embert próbáló feladat a számukra.

Végül nem egy klasszikus költeményre esett a választásunk, hanem a Biblia talán egyik legszebb részére: a Szeretethimnuszra!

Két óra alatt kivétel nélkül mindenki igent mondott a megkeresésünkre, így négy pap és négy lelkész vállalta a szereplést – plusz egy meglepetésvendég is! Látszott rajtuk, hogy tényleg szeretnének örömöt szerezni az olvasóinknak, hogy tudják, nincs most annál fontosabb üzenet, minthogy a szeretetet mindent elvisel. Hálásak vagyunk értük, és ezért az apró meglepetésért: öt felekezet képviselőjének közös ajándékáért:

hirdetés

Bedekovics Péter (református lelkész) Bese Gergő (r. katolikus pap), Boros Dávid (baptista lelkipásztor) Fábry Kornél (r. katolikus pap), Hodász András (r. katolikus pap), Homoki Pál (evangélikus lelkész) Márkus Tamás (református lelkész) Papp Miklós (görögkatolikus pap) – és a már említett meglepetésvendég! 

 

Hogy hogyan tudnád megköszönni nekik? Hordozd őket gondolataidban és imáidban, hiszen ennél aligha kaphatnának nagyobb ajándékot, ráadásul egy nagy vágyuk is teljesülhet így: az imával te is közelebb kerülhetsz Istenhez!

A videót vágta: Frányó István

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás