2020. 03. 27.

Elmaradt programok? – Egy anyuka remek ötlettel állt elő

Sok anyukához hasonlóan Katie Eborall is szeretne mindent megadni a családjának, de a vírus miatt ők is otthon rekedtek. Úgy döntött nem hagyja, hogy ez elkeserítse a gyermekeit, így előállt egy remek ötlettel.

A Love What Matters oldalán osztotta meg Katie Eborall kétgyermekes édesanya azt az ötletet, amivel a karanténban rekedt gyermekeit szerette volna felvidítani, és egyben megtanítani az apró örömök megbecsülésére. 

“Minden egyes alkalommal, amikor azt kívánjuk, bárcsak csinálhatnánk valamit; elmehetnénk valahová; kényeztethetnénk magunkat valamivel; meglátogathatnánk egy szerettünket; felfedezhetnénk egy új helyet vagy áthívhatnánk embereket látogatóba, akkor ezt a kívánságot felírjuk egy cetlire és egy befőttesüvegbe tesszük. 

hirdetés

Kép: Love What Matters/ Katie Eborall

Amikor mindez véget ér, akkor majd ez lesz a bakancslistánk, amin végig fogunk menni és sokkal hálásabbak leszünk majd az apró örömökért, mint eddig valaha!

De addig is élvezzük a látványt, ahogyan az üveg megtelik varázslatos kívánságokkal, amikre megéri várni.”

Kép: Love What Matters/ Katie Eborall

A cetliken olyan apróságok szerepelnek, melyek eddig természetesen képezték az életünk részét, mint például a homokvár építés a strandon, vagy a nagymama meglátogatása. Katie bejegyzése elképesztően sikeres lett, közel ötezren osztották meg és rengeteg hálás visszajelzés érkezett rá. 

Ezt az ötletet bárki kipróbálhatja, nem kell sok hozzá, de lelkileg mindenképpen gazdagodni fogunk tőle!

Forrás: Love What Matters 

Segítő tippek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás