2020. 03. 26.

Ötvenezren csatlakoztak már az imalánchoz!

Fantasztikus megtapasztalni, hogy mennyien csatlakoznak a “Pánik helyett ima” kezdeményezésünkhöz. Még két hét sem telt el az imalánc megnyitása óta, de a térképen már több mint ötvenezer kéz jelzi az elhangzott fohászokat.

50 229 – ennyi kezecske van azon a virtuális térképen, amely annak az imaláncnak lett a jelképe, amelyet március 14-én indítottunk “Pánik helyett ima” néven.  Már az indulás utáni első órákban több ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez, a határontúli magyarok ereje például minden elképzelésünket felülmúlta. Két nap alatt pedig már 23 ezernél is többen lettünk, ami szavakkal leírhatatlan örömmel tölt el bennünket. Szükségünk van az ilyen emlékeztetőkre, amik újra és újra felhívják a figyelmünket a keresztényi testvériségre! 

Az imaláncot azóta nemzetközivé tettük, jelenleg tizenkét nyelven elérehető, ennek köszönhetően  különböző nemzetek is együtt tudnak imádkozni: a baj összehozza az embereket és közelebb viszi őket Istenhez is. Lengyel, olasz, horvát, spanyol, de még arab nyelvű testvéreink is csatlakozhatnak közös imánkhoz! Érdemes elidőzni a térképen, felnagyítani, és a rengeteg kezet szemlélve hálát adni azért, hogy ennyien vagyunk, valamint imádkozni a vírus által különösen nehéz helyzetben lévő országokért. 

Kérünk titeket, hogy osszátok meg ti is külföldi ismerőseitekkel az imaláncot, hogy ők is az anyanyelvükön kapcsolódhassanak be a közös imába.

Az imalánc – részletes leírással – ide kattintva elérhető.

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Pánik helyett ima

Még nem érkezett hozzászólás