2020. 03. 24.

Koronavírus – lassan ötvenezren csatlakoznak a magyar imalánchoz!

Megható és felemelő látni, hogy alig másfél hét alatt 49 ezren csatlakoztak már ahhoz az imalánchoz, amelyet a koronavírus brutális terjedése miatt indítottunk. Elnézve a fertőzésről szóló híreket nem engedhetjük meg magunknak, hogy elégedetten hátradőljünk, helyette sokkal inkább arra kell törekednünk, hogy minél többször ráeszméljünk: az imának ereje van! 

A startot kövektően négy nappal angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul, lengyelül, románul, csehül és szlovákul is elindult az imalánc, majd másnap arab nyelven is elérhetővé tettük. A mai napon újabb nyelvet jelenthetünk be, hiszen immáron portugálul is lehet csatlakozni a kezdeményezéshez.

Egészen hihetetlen látni, hogy az anyaország mellett hogyan rajzolódik az erdélyi magyarság lakhelyei, valamint a Felvidéken élő társak sávja:

hirdetés

Ötvenezer imádkozó ember lenyomata látszódik a térképen, akik ugyanazért imádkoznak: a betegségben elhunytakért, a fertőzöttekért, az őket ápolókért, a hősiesen helytálló társakért. 

Nincs veszítenivalónk, nincs okunk gőgösnek lenni és továbbra is elfordulni Istentől. Bajban vagyunk, mert azt hittük mi vagyunk a világ teljhatalmú urai, de most ráébredhetünk, hogy mekkorát tévedtünk. Mert nem csak akkor igazán erős az ember, amikor meg tud állni társai előtt, hanem amikor le tud térdelni a Teremtőjéhez fohászkodva. 

Csak buzdítani tudunk mindenkit, hogy fogjunk össze, és mutassunk példát!

Az imalánc – benne minden információval – ide kattintva elérhető!

Pánik helyett ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás