2020. 03. 13.

„Megszabadítottál szégyenemtől” – új könyvet ad ki a 777!

Nagy örömmel jelentjük be Nektek, hogy a 777 történetének második könyve is megjelenik: Lábánné Hollai Katalin munkatársunk a Biblia meddő asszonyait mutatja be – s közben személyes történetét is az olvasó elé tárja! A könyv heteken belül megjelenik, de már most előrendelhető!

Meddőség: egy olyan téma, amely egyre több embert érint Magyarországon, mégsem merünk róla őszintén, tabuk nélkül beszélni. A fájdalom, a gyász, a sok rossz tapasztalat miatt a legtöbben inkább maguk próbálják feldolgozni ezt az életállapotot.

Nekik és mindenki másnak (!) szól Lábánné Hollai Katalin most megjelenő könyve, amely egy fantasztikus bibliai utazás egy őszinte személyes vallomással. A szerző – aki a 777 szerkesztője – úgy mutatja be a könyvek könyvének meddő szereplőit, hogy közben a saját történetét is megismerhetjük, ettől lett igazán különleges a „Megszabadítottál szégyenemtől”.  A szomorúság, a reménykedés, az ima és a férjével való közös küzdelem nagy tanúságtétele bontakozódik ki előttünk.

Lábánné Hollai Katalin így írt élete első könyvéről: „Odaadom neked mindenemet, amit akarsz, cselekedd meg most velem!” Ez a mondat vezetett engem az elmúlt években, különösen, mikor ezt a könyvet írtam. Önmagam erejéből képtelen lettem volna nyilvánosság elé állni és beszélni a meddőség küzdelmeiről és szégyenéről. Szükségem volt azokra az évekre, amikor végigjártam a felismerés, a reménykedés és a csalódás útját, miközben Isten formált engem, megerősített és bátorságot adott. Bátorságot, hogy leírjam a legmélyebb érzéseimet és mindazt, amit megértettem a Biblia meddő asszonyainak történeteiből.”

Az előszót négy felekezet négy nagyszerű embere írta: pap, lelkész, lelkigondozó és nőgyógyász. Méltatásuk  – köztük Papp Miklósé – egybecseng: hiánypótló könyv született!

A hivatalos könyvbemutató március 27-én lesz,  a könyv viszont már most előrendelhető!

A könyv ára 2990 Ft.

 

Lábánné Hollai Katalin
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Tipi 2020. 03. 13. 12:03

    Az űrlap végén van egy hiba.
    Ahol a végösszeget számolja, ott a az olvasható, hogy:
    „A Papp válaszol:5 x 2 990 Ft.-
    Szállítás:0 Ft.-
    Végösszeg:14 950 Ft.-”

    Valószínűleg ez a másik könyv rendelési űrlapjából készült, de azért nagyobb biztonsággal merném megrendelni a könyvet, ha biztos vagyok benne, hogy mit fogok kézhez kapni. (Nem mintha a másik könyv ellen bármi kifogásom lenne, de az már megvan.)