2020. 03. 05.

Bajba került a Magyar Kurír fotósa – gyűjtést szerveznek a javára

Eltűnt Merényi Zitának, a Magyar Kurír fiatal fotósának egymillió forint értékű kamerája: eszköze nélkül nem tud dolgozni, a barátai nagyszerű gesztust gyakorolva elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek!

A felhívást Szőnyi Szilárd újságíró, a jezsuiták kommunikációs irodájának vezetője osztotta meg:

“Bajba került Zita Merényi, a Magyar Kurír katolikus hírügynökség fotósa: eltűnt munkaeszköze, a bő egymillió forint értékű kamerája. Barátai elhatározták, hogy megpróbálják kisegíteni, ezért indították ezt a kampányt. A cél kéznyújtásra van, hiszen ha ezren csak fejenként ezer forintot küldenek, már megvan az összeg. Ahhoz, hogy az új gépre való biztosan összegyűljön, kérünk, lehetőségeidhez mérten nyisd minél tágabbra a szívedet.

Ha több gyűlne össze, pénzed akkor sem „vész kárba”: az egymillió forint feletti részt Zita második otthona, a rászoruló embereket támogató Szent Egyed Közösség javára fordítjuk. Az érintett tud a kezdeményezésről, és a rá jellemző elfogódottsággal kíséri a gyűjtés sorsát. A támogatást Zita bankszámlaszámán várjuk Húsvétig, a megjegyzés rovatban a „Fényképezőgép” szó feltüntetésével.

hirdetés

Merényi Zita számlaszáma: 10403507-86755484-49571009

Emellett a PayPal rendszerében létrehoztunk egy támogatói csoportot, hátha valaki szívesebben utalna így:
https://paypal.me/pools/c/8n7GHjRvzC

Ha nincs számlád ezen a biztonságos pénzküldő felületen, a Fizetés vendégként gomb megnyomásával bankkártyát is használhatsz. Néhány kattintással pedig itt készíthetsz fiókot:
https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/account-selection

Húsvét után Zita és a kezdeményezést támogató szervezetek Facebook-oldalán beszámolunk a gyűjtés eredményéről. Ha teheted, akkor kérlek oszd meg a felhívást! Isten fizesse meg sokszorosan!”

FRISSÍTÉS: A szükséges pénz összegyűlt, részletek a 777 Facebook-oldalán!

Forrás: Szőnyi Szilárd Facebook-oldala

Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Zsanett 2020. 03. 09. 11:49

    Hogyan tűnt el? Egy kamera nem tű, hogy csak úgy egyszerűen eltűnjön!