2020. 02. 04.

Húszezer jegy már elfogyott a történelmi Ez az a nap!-ra

Az őszi Roadshow után februárban ismét útra kel az Ez az a nap! csapata: bő egy hét alatt 2 hazai helyszín mellett 5 szomszédos országba is ellátogatnak. A körutazás február 8-án indul Bécsben, majd sorrendben Ljubljana, Zágráb, Eszék, Szabadka, Kecskemét és Szeged következik, majd végül Aradon zárul a rendezvénysorozat. Közben már javában zajlik a készülődés a július 18-i, Puskás Arénában lévő eseményre, amelyre már most húszezer jegyet elkapkodtak.

„A novemberi turnénkhoz hasonlóan a célunk ismét az, hogy Istent dicsőítsük, hirdessük az evangéliumot és meghívjunk mindenkit a Stadion 2020-ra, július 18-ára a Puskás Arénába” – nyilatkozott a célokról László Viktor, az Ez az a nap! főszervezője.

A Roadshow fő előadója Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontemberének új zenekara lesz. Rajtuk kívül szintén Nagy-Britaniából érkezik Noel Richards, az Ez az a nap! régi barátja és a stadionos dicsőítés egyik inspirálója. Hazai részről ott lesz Pintér Béla, a legtöbb városban Csiszér Laci és Prazsák Laci is, valamint az elmúlt években Isten felé forduló és dicsőítő dalokat is éneklő Mező Misi. Kecskeméten fellép Mike Sámuel, Szegeden Gável András és Gellért, míg a határon túli városokban helyi zenészek is színesítik a programot.

A Roadshow pontos időpontjai és helyszínei:

Az adott városokat érintő jegyvásárlási lehetőségek, a fellépők pontos listája és további információk a fent linkelt Facebook eseményeknél találhatók.

hirdetés

A nyári készülődés kapcsán László Viktor elmondta, hogy július 18-ára e az eddigi visszajelzések alapján hatalmas az érdeklődés, s nagyon hálásak, hogy sokan már most elkötelezték magukat amellett, hogy együtt dicsőítsünk majd a Puskás Arénában. „A nagy érdeklődést mutatja, hogy több, mint 20 ezer jegy már gazdára talált. Arra számítunk, hogy hamar el fog fogyni az összes belépő, ezért kérünk mindenkit, hogy elővételben vegye meg a jegyét.” – tette hozzá a mozgalom alapítója. A szervezők bátorítanak mindenkit, hogy hozzanak létre csoportokat, s jöjjenek közösen a Stadion 2020-ra. Ebben segítségként a vidékről és a határon túlról érkezők számára ingyenes buszos utazást is fel tudnak ajánlani. „Kérünk hordozzátok imádságban ezt a kezdeményezést. Az a vágyunk, hogy aznap felszálljon a hála Isten felé, sokan újuljanak és erősödjenek meg hitükben, s akik még nem ismerik Őt, azok új életet találhassanak Krisztusban” – fejezte be László Viktor.

A Puskás Arénába nagyon gazdag programmal készül az Ez az a nap! csapata a legjelentősebb hazai és külföldi keresztény előadók meghívásával. Ott lesz Chris Tomlin, Michael W. Smith, a Rend Collective, Martin Smith, Matt Maher, Noel Richards, valamint Tim Hughes és a Worship Central is. Hazai részről hallhatjuk Caramelt, Mező Misit, Pintér Bélát, Csiszér Lacit, Prazsák Lacit, továbbá az Unless és a PZM együttest is. Rajtuk kívül a kárpátaljai Amaro Del és a felvidéki Crux is színesíteni fogja a programot. Részletes bemutató a vendégekről, és további fellépők bejelentése a www.ezazanap.hu oldalon, valamint a rendezvény Facebook-eseményénél található: https://www.facebook.com/events/350037059190912/

Martin Smith a novemberi Roadshow pécsi állomásán:

Noel Richards a 2019-es, Budapest Arénában megrendezett Ez az a nap!-on:

(Támogatott tartalom)

Fotó: Gazsó Gábor/Ezazanap.hu

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás