2020. 02. 02.

#Biblia – Oszd meg a kedvenc idézetedet a neten!

Lengyelországból indult útjára az a kezdeményezés, amely a kedvenc bibilai idézet megosztására biztat mindenkit. A kihívás nagyon egyszerű, a közösségi profilodra másold be kedvenc idézeted, utána pedig a #Biblia hashtaget! 

„Az internet segíthet a Szentírás terjesztésében és az arról szóló ismeretek elmélyítésében. Erre bizonyíték a többezer Bibliának szentelt weboldal és alkalmazás. Ezek közelebb hozzák a tartalmat, segítenek az értelmezésben. A közösségi médiumok is támogathatják ezt a folyamatot” – emelte ki Paweł Rytel-Andrianik atya, a lengyel Püspöki Konferencia szóvivője a lengyel GOSC oldalán.

„A Szentírásban azt olvashatjuk, hogy Isten Igéje közel van hozzánk. Az internet olyan eszköz, amely segít annak terjesztésében. Vegyetek részt a #Biblia akcióban, amely most indul útjára a közösségi média felületein” – biztatott az atya.

A magunk részéről örömmel csatlakozunk a kezdeményezéshez, a 777 Instagram – és Facebook-oldalán, rendszeresen találkozhattok bibliai idézetekkel, ez a jövőben is így lesz!

Forrás: GOSC

Fordította: T.K.

Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás