2019. 12. 18.

Tízezren a 777-ért – Gondolatok félidőben

Habár még csak most jön a Tízezren a 777-ért kampány második fele, – hiszen december 31-ig gyűjtjük az adományokat, hogy 2020-ban is biztosított legyen a működésünk – már most rengeteg olyan megható élményben részesültünk, amely messze túlmutat az adakozáson.

Számtalan olyan kedves biztatást, gesztust kaptunk, amely kizökkentett bennünket a virtuális szolgálat arctalansága mögül, így találkozva a szeretettel és örömmel, amellyel fogadjátok a 777-et. Habár tényleg nagyon fontos, hogy a jövőnk stabil lábakon állhasson, hogy helyettesíteni tudjuk a piacról nem érkező támogatást, mégis talán ennél is örömtelibb volt ez a megerősítés, amit tőletek kapunk.

Látjuk, hogy milyen kommentháborúk alakulnak ki a támogatást kérő posztok alatt: hogy sokaknak nem egyértelmű, hogy milyen költségeink vannak, hogy mennyibe kerül egy irodát bérelni, egy OFFLINE rendezvényt szervezni, fenntartani és fejleszteni egy olyan oldalt, amelyet naponta tízezren látogatnak meg. Ezúton is szeretnénk mindenkit biztosítani, hogy a bejövő adományt teljes mértékben arra fogjuk fordítani, hogy a 777 fejlődése a jövőben is zavartalan lehessen, és mindez az olvasóinkat szolgálja majd.

Ami a száraz számokat illeti: tegnap estig 2 378 653 forintot gyűjtöttünk, aminek köszönhetően sikerült megszilárdítanunk a jövő év első harmadának a pénzügyi helyzetét: ez konkrétan azt jelenti, hogy újabb három-négy hónapra biztosítottak a 777 OFFLINE rendezvényeink, továbbra is bérelni tudjuk az irodánkat, és elkezdhetjük a teljes arculati megújulását az oldalunknak.  Leírni is megható, hogy ezt mind nektek köszönhetjük, hála mindenkinek, aki hozzájárult ehhez!

Persze szeretnénk tovább álmodozni, a maradék két hétben – a karácsonyi ünnepeket természetesen kivéve – aktívan fogunk „kampányolni”, hogy újabb és újabb lépcsőfokokat érjünk el. Így ha ilyen – vagy még ennél is nagyobb – ütemben jönnek adományok, akkor jövőre erősíthetjük a videós részlegünket, technikai felszereléseket tudunk vásárolni, vidéki eseményeket szervezni. Sőt, akár azt is megélhetjük közösen, hogy valaki legalább félállásban végzi ezt a szolgálatot, a család, a munka, és a többi rengeteg kihívás közepette.

Már csak két hetünk van év végéig. Segítsetek bennünket tovább álmodozni!

Martí Zoltán

A támogatás lehetőségeiről ITT tudsz bővebben tájékozódni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mire fordítjuk az összeget, akkor ITT elolvashatod. 

 

 

#tízezrena777ért Martí Zoltán

Még nem érkezett hozzászólás