2019. 12. 13.

Éljük át együtt a várakozás örömét – gyere velünk rorátéra!

Egy héttel a szenteste előtt – azaz december 17-én kedden, reggel 6:30-tól –  közös rorátéra hívunk benneteket a józsefvárosi Szent József templomba!

December 17-én, kedden közös rorátéra hívunk benneteket nagy szeretettel, a belvárosban lévő Szent József templomba, amely a Horváth Mihály téren található. (A 4-6-os villamossal 3 perc séta a Baross utcai megállótól, már messziről jól látható.)

hirdetés

Szeretnénk, ha a karácsony előtti utolsó hét forgatagában a lelkünkre is oda tudnánk figyelni: gyönyörű élmény a hajnali misén való közös részvétel, a várakozásnak ez a felejthetetlen eseménye! Adventhez hozzátartozik a roráté, a lelki elmélyülés és elcsendesedés. A reggeli 6:30-kor kezdődő szentmise időpontja tulajdonképpen baráti, hiszen általában még ennél is korábban kezdődik a hagyományos szertartás.

Bese Gergő atya a szentmise előtt gyóntatni is fog, így lehetőséged lesz a karácsonyra úgy „ráfordulni”, hogy valóban felkészült legyél a valódi ünnep megélésére.

Köszönettel kérjük, hogy a Facebook-eseménynél jelezd, ha szívesen ott lennél. Nagy szeretettel hívunk Titeket, éljük át együtt a roráté különleges, semmihez sem fogható hangulatát!

Köszönjük Michels Antal atyának, a Szent József templom plébánosának, hogy nyitott szívvel fogadta kérésünket!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás