2019. 12. 05.

Ajándéknak, lelki tápláléknak – rendeld meg Te is Papp Miklós könyvét!

November utolsó hetében jelent meg a 777 történetének első saját kiadású könyve, amely Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa rovatának válaszait tartalmazza összegyűjtve. A hónapos készületek után megjelent kiadás tematikusan gyűjti össze az első évad kérdéseit, és a válaszokat is. 

Kiknek ajánljuk szeretettel a könyvet?

  • azoknak, akik szeretik a Papp válaszol rovatot, örömmel olvassák, és szívesen újra átgondolnák Miklós atya válaszait, ezúttal azonban már tematikusan, egybegyűjtve. Nekünk nagy élmény volt kézbe venni a kiadványt, az internetnek is rengeteg előnye van, de a könyv tapintásának és olvasásának öröme semmihez sem hasonlítható!
  • azoknak is ajánljuk, akik örömmel adnák oda ezt a könyvet a nem hívő, vagy hitüket kereső barátaiknak. Biztos a te környezetedben is van olyan, aki tele van kérdésekkel, csak a válaszokkal nem találkozik. Miklós atya írásai szeretetteliek, elgondolkodtatóak, olyanok, amelyeket az ember örömmel fogad meg. Nem ítélkezik, mindig a kérdező helyzetéből próbálja megadni a lehetséges megoldást.
  • a Papp válaszol igazán értékes karácsonyi ajándék! Ha nem tudod hogy mit adjál a szeretteidnek, akkor bátor szívvel ajánljuk neked ezt a könyvet. Ha fontos neked, hogy az ajándékod egyben érték is legyen, amellyel lelkileg gazdagodni tud a rokonod/barátod, akkor mindenképp érdemes elgondolkodnod, hogy beszerezd!

A könyvet 2990 forintos áron lehet megvásárolni ide kattintva, illetve december 18-án, szerdán 18 órától az Adna Caféban dedikáló estet tartunk Papp Miklóssal, hogy még személyesebb élmény legyen a vásárlás vagy az ajándékozás. Az eseményről hamarosan bővebben is beszámolunk! 

Fotó: Orbán Gellért

A Papp válaszol!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás