2019. 11. 27.

5 kérdés, amely biztos fel lesz téve a ma esti OFFLINE-on!

Ma este 19 órától a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium gyönyörű dísztermében lesz a 777 OFFLINE ingyenes rendezvénye, amelynek vendége Papp Miklós görögkatolikus pap lesz. A könyvbemutatóval egybekötött beszélgetésen tabuk nélkül kérdezhettek – már most lehet látni, hogy melyik az az öt kérdés, amelyik biztosan fel lesz téve!

Először adtunk lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy már a 777 OFFLINE előtt egy nappal feltegyék a kérdéseiket a Slidon keresztül. A rendszer rendkívül egyszerű és praktikus: a beérkező kérdéseket aszerint állítja sorrendbe, hogy hányan kedvelték azokat, így objektív képet kapunk a kiemelt témákról. E szerint tehát az alábbi öt kérdést egészen biztosan feltesszük Papp Miklósnak:

hirdetés
  • Az elmúlt hetekben hatalmas vita volt a jóga kapcsán. Önnek mi a véleménye? Szabad egy kereszténynek jógáznia?
  • Orális szex keresztény párkapcsolatokban. Megfogadtuk, hogy nem fekszünk le házasságig (nem közösülünk), viszont így szeretjük egymást. Kiskapu ez vagy bűn?
  • Mi a véleménye az atyának arról, ha párkapcsolatban az egyik fél protestáns, míg a másik katolikus?
  • A pornónézés halálos bűn? Ha igen, akkor miért? És az önkielégítés?
  • Kiknek a lelki üdvéért vagyunk felelősek?

Továbbra is várjuk a kérdéseiteket ide, és persze az eseményre is, amely 19 órakor kezdődik. Ne felejtsetek el regisztrálni, illetve megköszönjük ha időben érkeztek, mivel már most háromszáz felé jár a jelentkezők száma!

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás