2019. 10. 01.

Több mint ezren csatlakoztak a közös böjthöz

Elindult a 777 által szervezett közös böjt, amelynek célja családtagjaink megtérése.

Több mint ezerkétszázan csatlakoztak a 777 – immáron hagyománnyá váló –  októberi közös böjtjéhez, amelyet családtagjainkért ajánlunk fel. A mai napon elinduló kezdeményezés célja a családtagjaink megtérése, illetve az érte lévő ima. 

A virtális közösség “lelőhelye”, egy közös Facebook-csoport, ahol a böjtölők megosztják, hogy milyen szándékért ajánlják fel a lemondásukat. Kunszabó Eszter, a csoport megálmodója arra hívta fel a tagok figyelmét, hogy  ne válasszanak irreálisan nagy lemondásokat, hiszen akkor könnyen feladhatják féltávnál a böjtöt. Külön érdekes megtapasztalás, ahogy buzdítják egymást az emberek, és ahogy megosztják egymással nehézségeiket: vannak olyanok, akik a cigarettát teszik félre, mások nem esznek édességet, sőt olyanok is akadnak, akik a közösségi média használatát függesztik fel az elkövetkező időszakban. 

hirdetés

A cél ugyanaz: lemondani valamiről szeretteink megtéréséért. Azt tapasztaltuk a szerkesztőségben, hogy gyakran a saját legszűkebb közegünkben a legnehezebb tanúságtétel, szóba hozni Istent anélkül, hogy abból komoly konfliktusok lennének. Ezért virtuálisan összefogva, egymást támogatva kezdünk neki ennek a különleges erejű evangelizációnak!

A csoport ide kattintva elérhető

Októberben ismét közös böjtre hívjuk olvasóinkat a családtagjainkért!

Evangelizáció
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás