Lábán Tamás, Lábánné Hollai Katalin, Programajánló

2in1 – kettő az Egyben párkapcsolati kurzust indít a 777

Hatalmas örömmel és nem kis izgalommal újságoljuk nektek, hogy októbertől párkapcsolati kurzust indítunk. Szeretettel várjuk azokat a párokat, akik még nem (régóta) jegyesek, de komolyan gondolják a kapcsolatukat, hitüket és szeretnének közösen fejlődni.

Bizonyára észrevettétek, hogy a 777 nagyon elkötelezett a házasság, párkapcsolat témakörében. Fontosnak tartjuk, hogy legyenek olyan tartalmaink, amelyek segítenek eligazodni ezekben a komoly, néha kifejezetten bonyolult, de kétségtelenül szép élethelyzetekben. Idén azonban úgy döntöttünk, nemcsak írásban szeretnénk átadni tudásunkat, tapasztalatainkat, illetve a nálunk is gyakorlottabb házaspárok élettapasztalatait, hanem személyesen, interaktívan és élményszerűen.

Mit jelent a kurzus neve?

2in1-ról talán mindenkinek az instantkávé vagy egy kétfunkciós sörnyitó jut eszébe. Mi azonban sokkal mélyebb tartalommal töltöttük meg ezt a kifejezést: kettő az Egyben. Szeretnénk megmutatni nektek egy olyan párkapcsolat és házasság képét, életmódját, vezetését, ahol ketten lehettek Egységben magával az Egy élő Itsennel.

Mit kell tudni a kurzusról?

A kurzus 6 alkalomból fog állni, a legutolsó kivételével mindegyik 2,5 órás időtartammal (18.30-21.00). A záróalkalom egy szentségimádással, gyónási lehetőséggel egybekötött szentmiséből áll majd, amit egy nagy agapé követ. Az alkalmak a hónapok második hétfőin lesznek:

2019. október 14., november 11., december 9., 2020. február 10., március 9. és április 5. (virágvasárnap)

Helyszín: Szent Kereszt-templom, 1123 Budapest Táltos utca 16.

Főbb témák: ön- és társismeret, kommunikáció, konfliktuskezelés, szeretetnyelvek, pénz- és időgazdálkodás, szexualitás, hit, értékrend, döntés

A kurzusnak páronként 22.000 Ft-ra jön ki az “eszközköltsége”, így hálásan megköszönjük, ha tudjátok ezzel az összeggel támogatni a munkánkat. (Ha a teljes összeg kifizetése nehézséget okoz, az se tántorítson el benneteket a jelentkezéstől! Mit tartalmaz ez az összeg? Eszközöket, aprósütiket, üdítőket, dekorációs elemeket, helyszínbérlési hozzájárulást, fotóst a páros fotózásra, a záró alkalom agapéját, vendégelőadók ajándékát, meglepetéseket.)

Kik tartják a kurzust?

A kurzus alapvetően rátok, párokra épül, de a háttérből Lábánné Hollai Kata és Lábán Tamás fogják vezetni. A zárószentmisét Bese Gergő atya mondja majd, illetve meghívott vendégek is felbukkannak az alkalmak során.

Mi várható az alkalmakon?
  • beszélgetések párban, csoportban
  • játékok
  • elmélyülős feladatok
  • házi feladatok
  • vendégelőadók
  • élmények

+1: Az utolsó alkalmon szentmise, gyónási lehetőség, áldás, agapé, fotósarok!

Ha úgy érzitek, jó lenne megerősíteni a kapcsolatotokat vagy éppen egy utolsó löketre van szükségetek A nagy döntés meghozatalához, vagy tudatosan építenétek a párkapcsolatotokat, jelentkezzetek a kurzusra az alábbi űrlap segítségével.

Jelentkezési határidő: szeptember 29. vasárnap éjfél

FONTOS! A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan, hogy jöhettek is a kurzusra, hiszen a létszám korlátozott. Túljelentkezés esetén a jelentkezési határidő lejárta után a motivációs leveleitek alapján döntjük el, kit tudunk fogadni.

“Ha jó az asszony, boldog ember a férj, s kétszer annyi lesz napjainak száma. A férjnek öröm a derék asszony: békességben töltheti életét. A jó feleség jó osztályrész: aki féli az Istent, az részesül benne.” (Sir 26.1-3)

“Hasonlóképpen, ti férjek, megértően éljetek együtt az asszonyokkal mint a gyengébb nemmel; adjátok meg nekik a tiszteletet, mint az élet kegyelmében örököstársatoknak, hogy az imádságnak ne legyen bennetek akadálya.” (1Pét 3.7)

Köszönjük, ha másoknak is ajánlod az új kezdeményezésünket!

hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás