2019. 09. 23.

2in1 – kettő az Egyben párkapcsolati kurzust indít a 777

Hatalmas örömmel és nem kis izgalommal újságoljuk nektek, hogy októbertől párkapcsolati kurzust indítunk. Szeretettel várjuk azokat a párokat, akik még nem (régóta) jegyesek, de komolyan gondolják a kapcsolatukat, hitüket és szeretnének közösen fejlődni.

Bizonyára észrevettétek, hogy a 777 nagyon elkötelezett a házasság, párkapcsolat témakörében. Fontosnak tartjuk, hogy legyenek olyan tartalmaink, amelyek segítenek eligazodni ezekben a komoly, néha kifejezetten bonyolult, de kétségtelenül szép élethelyzetekben. Idén azonban úgy döntöttünk, nemcsak írásban szeretnénk átadni tudásunkat, tapasztalatainkat, illetve a nálunk is gyakorlottabb házaspárok élettapasztalatait, hanem személyesen, interaktívan és élményszerűen.

Mit jelent a kurzus neve?

2in1-ról talán mindenkinek az instantkávé vagy egy kétfunkciós sörnyitó jut eszébe. Mi azonban sokkal mélyebb tartalommal töltöttük meg ezt a kifejezést: kettő az Egyben. Szeretnénk megmutatni nektek egy olyan párkapcsolat és házasság képét, életmódját, vezetését, ahol ketten lehettek Egységben magával az Egy élő Itsennel.

Mit kell tudni a kurzusról?

A kurzus 6 alkalomból fog állni, a legutolsó kivételével mindegyik 2,5 órás időtartammal (18.30-21.00). A záróalkalom egy szentségimádással, gyónási lehetőséggel egybekötött szentmiséből áll majd, amit egy nagy agapé követ. Az alkalmak a hónapok második hétfőin lesznek:

2019. október 14., november 11., december 9., 2020. február 10., március 9. és április 5. (virágvasárnap)

Helyszín: Szent Kereszt-templom, 1123 Budapest Táltos utca 16.

Főbb témák: ön- és társismeret, kommunikáció, konfliktuskezelés, szeretetnyelvek, pénz- és időgazdálkodás, szexualitás, hit, értékrend, döntés

A kurzusnak páronként 22.000 Ft-ra jön ki az “eszközköltsége”, így hálásan megköszönjük, ha tudjátok ezzel az összeggel támogatni a munkánkat. (Ha a teljes összeg kifizetése nehézséget okoz, az se tántorítson el benneteket a jelentkezéstől! Mit tartalmaz ez az összeg? Eszközöket, aprósütiket, üdítőket, dekorációs elemeket, helyszínbérlési hozzájárulást, fotóst a páros fotózásra, a záró alkalom agapéját, vendégelőadók ajándékát, meglepetéseket.)

Kik tartják a kurzust?

A kurzus alapvetően rátok, párokra épül, de a háttérből Lábánné Hollai Kata és Lábán Tamás fogják vezetni. A zárószentmisét Bese Gergő atya mondja majd, illetve meghívott vendégek is felbukkannak az alkalmak során.

Mi várható az alkalmakon?
  • beszélgetések párban, csoportban
  • játékok
  • elmélyülős feladatok
  • házi feladatok
  • vendégelőadók
  • élmények

+1: Az utolsó alkalmon szentmise, gyónási lehetőség, áldás, agapé, fotósarok!

Ha úgy érzitek, jó lenne megerősíteni a kapcsolatotokat vagy éppen egy utolsó löketre van szükségetek A nagy döntés meghozatalához, vagy tudatosan építenétek a párkapcsolatotokat, jelentkezzetek a kurzusra az alábbi űrlap segítségével.

Jelentkezési határidő: szeptember 29. vasárnap éjfél

FONTOS! A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan, hogy jöhettek is a kurzusra, hiszen a létszám korlátozott. Túljelentkezés esetén a jelentkezési határidő lejárta után a motivációs leveleitek alapján döntjük el, kit tudunk fogadni.

“Ha jó az asszony, boldog ember a férj, s kétszer annyi lesz napjainak száma. A férjnek öröm a derék asszony: békességben töltheti életét. A jó feleség jó osztályrész: aki féli az Istent, az részesül benne.” (Sir 26.1-3)

“Hasonlóképpen, ti férjek, megértően éljetek együtt az asszonyokkal mint a gyengébb nemmel; adjátok meg nekik a tiszteletet, mint az élet kegyelmében örököstársatoknak, hogy az imádságnak ne legyen bennetek akadálya.” (1Pét 3.7)

Köszönjük, ha másoknak is ajánlod az új kezdeményezésünket!

Lábán Tamás Lábánné Hollai Katalin Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás