2019. 08. 26.

A Papp újra válaszol!

Örömmel jelentjük be, hogy szeptembertől folytatódik “A Papp válaszol” rovatunk, amelyben Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa a 777 olvasóinak kérdéseire ad remek válaszokat.

A 777 felületén immáron hagyománynak mondható, hogy tabuk nélkül kérdezhettek, melyekre pap válaszol: először az egyik alapítóval, Hodász András atyával indítottuk el a KV sorozatunkat, majd később Papp Miklós görögkatolikus pappal és családapával “A Papp válaszol” következett. A témák hihetetlen széles skálája került terítékre: párkapcsolat, önismeret, tanulmány, hivatás, szexualitás, teremtésvédelem, evangelizáció. Az igényes válaszok hamar rendkívül népszerűek lettek, így sokan aggódtak, amikor bejelentettük májusban, hogy szünetre vonul a sorozat, sőt, hamarosan egy ennél is nagyobb dolgot kürtölünk világgá!

hirdetés

Most viszont örömmel jelentjük be, hogy várhatóan szeptember második felétől folytatjuk: továbbra is 3-3 kérdésre válaszol heti rendszerességgel Miklós atya, aki amellett hogy görögkatolikus pap, három gyermek büszke édesapja is.

A kérdéseket illetően nincsen megkötés, ajánlani csak annyit tudunk, hogy lehetőleg röviden fogalmazd meg azt:

    A Papp válaszol!
    hirdetés

    Még nem érkezett hozzászólás