2019. 08. 12.

Ismét közös bulit szervez a 777 és a ShoeShine!

Rengetegen kérdeztétek az elmúlt időszakban, hogy mikor szervez újra közösen bulit a 777 és a ShoeShine csapata: a jó hír pedig az, hogy szeptember 14-én, a budapesti TRIP hajón! 

A Heaven’s Garden bulisorozatot azért hoztuk létre, hogy 

  • hitet tegyünk a kulturált bulizás mellett
  • ismerkedési lehetőséget biztosítsunk számotokra 
  • egy olyan estét szervezzünk, amely során lelki pluszt is kaptok

Ha voltál már valamelyik bulinkon, akkor te is tanúja lehettél, hogy milyen remek hangulatot varázsolt a 777 és a Shoeshine közönsége: szinte példátlan, hogy egy szórakozóhelyen ennyi értékes ember gyűlik össze. Természetesen ezúttal is ott lesz Bese Gergő atya a hajón, de dolgozunk azon, hogy több felekezet képviselőit is meghívhassuk. Sőt, hatalmas erővel dolgozunk egy meglepetés eseménnyel is, amely közvetlenül a buli előtt lesz a terveink szerint! 

Ezenkívül a bulira belépve nem welcome drink, hanem „welcome message” vár majd téged, azaz egy rövid üzenet, amellyel lelki többletet is kapsz: mi tényleg hiszünk abban, hogy lehet önfeledten, de mégis keresztényi módon szórakozni!

Ne felejtsétek, hogy a buli hetében lesz egy másik rendezvényünk is: szeptember 10-én, kedden, újra 777 OFFLINE! Jövő héten bejelentjük a vendégeket és a témát is, de már most írjátok fel magatoknak! 🙂 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás