2019. 08. 07.

Imára buzdít Csókay András – még nincsenek túl a nehezén a beavatkozással

Levélben fordult a 777 szerkesztőségéhez Csókay András idegsebész, aki orvoscsapatával a bangladesi sziámi ikrek szétválasztását végezte.

A műtétsorozat sikeresen lezajlott, de a helyi sajtó egy kicsit túl korán hozta nyilvánosságra a hírt, elfeledkezve arról, hogy mennyire súlyos a lehetséges szövődmények miatt az ikrek állapota. 

hirdetés

Éppen ezért is kérte tőlünk Csókay professzor, hogy a 777 olvasóit továbbra is imára buzdítsuk – kinek lehetősége szerint, a legapróbb fohász is nagy segítség. Emellett kérésének megfelelően levelét továbbítottuk a keresztény médiumok jelentősebb szereplőinek, hogy minél többen becsatlakozzanak az imaláncba. 

“Dr. Csókay András és kollégái újra köszöni az eddigi imatámogatást és újra kéri a 777  olvasóit,hogy további imával segítsék a rendkívül nehéz és megterhelő műtétből a gyógyulást az élethez szükséges szervi funkciók mielőbbi javulását” – fogalmaz levelében az orvos.

Csókay András többször hangsúlyozta, hogy a műtétsorozat legnehezebb kérdéseire mindig az imáiban kapta meg a választ: ezért is juthatott el egyáltalán idáig a magyar orvoscsapat. Tettük hatalmas bravúr, de az ikrek így is hatalmas veszélynek vannak még kitéve. 

Amint eljön az ideje az idegsebész szívesen áll a rendelkezésünkre, így hamarosan első kézből tudhatjuk meg tőle a műtétsorozat részleteit. 

Fotó: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz György Uj Pados Mészáros 2019. 08. 07. 21:11

    Uram Isten, mi megtettük,amit tudtunk. Na jó,. picivel többet. Segíts te is, kérünk.