2019. 07. 04.

Megkeresztelkedett a Jordánban az NFL egyik sztárirányítója

Különleges élményben volt része az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Houston Texans irányítójának, Deshaun Watsonnak. A 23 éves játékos a Szentföldön töltötte szabadságát, ahol megkeresztelkedett a Jordán vizében.

Az NFL egyik legígéretesebb tehetségét, Deshaun Watsont az „Amerikaiak Hangja Izraelben” nevű csoport hívta meg a Szentföldre. Ez a csoport utazásokat szervez latin és afroamerikai hírességek számára, hogy megismerjék az ősi, bibliai régiót.

A 23 éves irányító Instagram-oldalán tett közzé néhány fotót utazásáról, valamint a Relevant Magazinnak adott nyilatkozatában kifejtette, hogy mély hatással volt rá Izrael megismerése.

A világnak ezen része nagy nemzetközi figyelmet kap. Ez a kirándulás számomra egy esély, hogy túllássak a szalagcímeken és többet megtudjak e föld történelméről és kultúrájáról.”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deshaun Watson (@deshaunwatson) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

A Houston Texans játékosa közösségi oldalán beszámolt az út különleges állomásairól, mint amikor ellátogattak Jézus szülővárosába, vagy amikor megkeresztelkedett a Jordánban.

„Áldottnak érzem magam, hogy már a világ számos országában járhattam. Azonban ez, hogy ellátogathattam a Szentföldre, láthatom a helyszíneket és különleges emberekkel találkozhatok, ezek közül is kiemelkedik. Egy csodálatos lehetőség és valóban különleges áldás” – tette hozzá Watson.

A túra során többek között ellátogattak még Mária Magdolna szülővárosába, valamint megtekintették az első kafarnaumi templomot is.

„Az itt szerzett élmények megváltoztatják az életemet”

– zárta gondolatait az amerikaifutball-játékos.

Watson néhány évvel ezelőtt nem csupán tehetségével hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy az NFL-ben kapott első fizetését – ami több mint 27 ezer dollár volt –, felajánlotta a Harvey hurrikán károsultjainak.

Hortobágyi Tibor

Forrás: christianheadlines.com

Fotó: Getty Images/Bob Levey/Stringer és Deshaun Watson Instagram-oldala

 

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás