2019. 05. 07.

„Jézus után a család az élet legnagyobb csodája” – a Juventus sztárfocistájának tanúságtétele

Aki folyamatosan böngészi az olasz bajnokcsapat játékosának, Juan Cuadradonak a közösségi oldalát, annak nem újdonság, hogy a kolumbiai származású labdarúgó többször is tanúságot tett már hitéről. Ezúttal Jézus mellett saját családja került a középpontba.

„Az élet legnagyobb áldása, miután megismered Jézust, az, hogy legyen egy gyönyörű családod.

Szavakkal nem tudom leírni azt a szeretetet, amit érzek irántuk. Az biztos, hogy a család Isten szívében született”

– tette közzé ezeket a gondolatokat Cuadrado közösségi oldalán családja fényképe mellett.

A 30 éves szélső a közösségi oldalán rendszeresen hálát ad sikereiért – vagy épp gyermeke születéséért. Tanúságtételei milliókhoz jutnak el el, hiszen 4,8 millióan követik a Facebookon. 

Cuadrado a kolumbiai Necoclí városában született. Édesapja kamionsofőr volt, akit öt éves korában elvesztett, miután lelőtték őt. Édesanyja egy interjúban elárulta, hogy a fiatal Cuadradonak jól kellett tanulnia ahhoz, hogy focizhasson. A kolumbiai játékos hazája válogatottjában 78 alkalommal lépett pályára és 8-szor volt eredményes ez idő alatt. Szerepelt a 2014-es és 2018-as labdarúgó-világbajnokságon is.

Cuadrado klubszinten is sikereket ért el: angol bajnok lett a Chelsea-vel, míg jelenlegi csapatával, a Juventusszal sorozatban negyedik bajnoki címét ünnepelheti a szezon végén. Ráadásul Olaszországban három kupa- és egy Szuperkupa-győzelem is színesíti éremkollekcióját.

Cuadrado mélyen hívő keresztény így nem véletlen, hogy közösségi oldalán nem csak saját sikereit osztja meg a követőivel, hanem tavaly például dicsőítő zenéket játszó Youtube-csatornát is ajánlott a rajongók figyelmébe.

Hortobágyi Tibor

Forrás, kép: Juan Cuadrado hivatalos Facebook-oldala

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Ép testben ép lélek Tanúságtétel
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás