2019. 04. 17.

Hova tűntek a férfiak? – Papp Miklós és Bedő Imre az OFFLINE-on!

Folytatódik a 777 blog nagysikerű rendezvénysorozata, a 777 OFFLINE, amelynek keretében áprilisban azt vizsgáljuk, hogy hova is tűntek a férfiak. Vendégeink: Papp Miklós és Bedő Imre.

Folytatódik a 777 blog által indított nagysikerű rendezvénysorozat, a 777 OFFLINE, amelynek következő eseményére április 29-én, hétfőn 19 órától kerül sor. A helyszín ezúttal a budapesti Szent Margit Gimnázium lesz (1114 Budapest, Villányi út 5-7.). 

Ezen az estén vendégünk lesz Papp Miklós görögkatolikus pap, morálteológus, a Sapientia Főiskola docense, a 777 A Papp válaszol című rovatának szerzője, valamint Bedő Imre, a Férfiak klubja alapítója, író, közkedvelt előadó, a Férfienergia című könyv szerzője.

Az esemény keretében ezúttal arra keressük a választ, hogy hova tűntek a férfiak. Egészen pontosan olyan kérdéseket tisztázunk, mint például:

– Vajon tényleg eltűntek az igazi férfiak?
– Mi a különbség a fiú és a férfi között?
– Milyen barátra és férjre vágynának a lányok?
– Milyen barátokra van szükségük a férfiaknak?
– Milyen hatással van a társadalomra az apahiány?

hirdetés

A beszélgetés során olyan témákat érintünk, amelyekről ma már egyre többet hallunk, összességében mégis kibeszéletlenek, a társadalomban pedig a kiforrott válaszok hiányának következményeit tapasztaljuk.

A beszélgetőtárs Vágvölgyi Gergely, a 777 szerkesztője lesz.

A beszélgetés második felében tabuk nélkül lehet kérdezni vendégünket, akár Facebook-oldalunkon keresztül, akár személyesen!

Az esemény ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet egy héttel a rendezvény előtt nyitjuk meg. 

További információk az eseményről, valamint a regisztráció első bejelentése a rendezvény hivatalos Facebook-oldalán

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás