2019. 04. 12.

Porig égett a templom, kivéve a bibliák – a csodálkozó tűzoltók tették közzé a meghökkentő hírt

Csodával határos történetet osztottak meg az amerikai Coal City tűzoltói a Facebookon: egy templomtűzhöz vonultak ki, amely az eloltás után olyan forró volt, hogy először ki kellett menniük a lánglovagoknak az épületből, nem bírták elviselni a hőséget. Amikor visszatértek, döbbenten látták, hogy a porig égett templom összes Bibliája és keresztje sértetlen maradt a pusztító tűzben.

Különös esetről számolt be még március első napjaiban a nyugat-virginiai Coal City tűzoltósága a Facebookon:  március 3-án, vasárnap kaptak riasztást arról, hogy kigyulladt a település egyik temploma. A lángok olyan nagyok voltak, hogy egy ponton a tűzoltóknak ki kellett menniük az égő épületből, mert nem bírták a hőséget.

“Bár az esélyek ellenünk szóltak, Isten nem” – írták a tűzoltók a posztban, amely mondat egymagában felér egy tanúságtétellel.

Amikor sikerült eloltaniuk a tüzet, különös dolgot vettek észre. Miközben a templom berendezése teljesen megsemmisült, az épületben található bibliák és feszületek teljesen épek maradtak.

hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet, mindenesetre a képek alá többen is odakommentelték, hogy ők is tapasztaltak már hasonlót, amikor egy-egy tűzesetnél a helyszínen található bibliáknak semmi baja nem lett. Valakinek a háza égett le és maradt meg csupán a Bibliája, míg másoknak az autójuk veszett oda, de a szent könyv sértetlen maradt.

A bejegyzést – amelynek a végén maguk a tűzoltók kérték (!) az emberek imáját a lelkészért és a gyülekezetért –  több mint 48 ezren osztották már meg.

Forrás: 24.hu

Fotó: Coal City Fire Department

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás