2019. 04. 07.

5 tanács egyedülállóknak!

Az egyedülállóság nem valamiféle kínos élethelyzetet jelent, hanem ez idő alatt lehetőséget kapunk arra, hogy fejlődjünk, tanuljunk és oly módon is megtapasztaljuk az életet, ahogyan a házasságban már nem tudnánk. Ha jelenleg életednek ebben a szakaszában vagy, akkor ez az 5 tanács neked szól!

1. Erősödj meg a hitedben!

Helyezd olyan alapokra a hitedet, hogy senki és semmi ne tudja megrendíteni és ne egy másik embertől függjön! Ha ezt megfogadod, akkor nemcsak, hogy békét lelsz, de ez segítségül szolgálhat abban is, hogy megtaláld azt a valakit, akivel életed hátralévő részét le szeretnéd élni. Nem szabad hagynod, hogy az befolyásolja a hitedet, hogy éppen kivel ismerkedsz, mert az hosszú távon sosem végződik jól!

Találd meg azt a személyt, aki az Isten iránti odaadásodat is becsüli!

2. Ismerd meg önmagadat!

Ismerd meg, hogy ki is vagy valójában, hogy később ezt valaki másnak is el tudd magyarázni! Légy magabiztos a terveidben, a testedben, a személyedben és a fontos döntéseidben! Egy kapcsolat nem tudja orvosolni az önmagaddal kapcsolatos problémáidat, de kiegészíthet téged, mint személyt.

3. Fókuszálj a tanulmányaidra, kezdd el a pályafutásodat!

Rengeteg időd van. Ahelyett, hogy ezt az egyedüllét miatti sajnálkozásra pocsékolnád, inkább menj és csinálj valamit magadért! Sokkal többet érsz annál, hogy csak ülj a kanapén arra várva, hogy jöjjön az a bizonyos valaki. Lépj ki a világba és cselekedj! Kezd el építeni a jövődet, ne csak álmodozz róla!

4. Tanuld meg, hogyan légy független!

Nincs azzal semmi gond, ha arra vágysz, hogy főállású családanya legyél vagy olyan apuka, aki otthonról végzi a munkáját. De mindaddig, amíg ez nem tud megvalósulni, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy biztosítsd a saját magad és a leendő családod jövőjét! Ne csak a mának élj, hanem tervezz előre, használd ki az adottságaidat és várd a lehetőségeket!

Saját magadnak is tartozol ennyivel!

5. Ne randizz olyan valakivel, aki nem illik hozzád!

Maradj távol az esztelen randizgatásoktól, mert az sosem végződik jól! Hogyha tudod, hogy valaki nem a te típusod, akkor jobb, ha nem is mész mélyebben bele, mert azzal csak neki és saját magadnak is fájdalmat okoznál! Hagyj fel azzal, hogy olyan emberrel randizgatsz, akik nem megfelelő számodra, ehelyett inkább arra fókuszálj, hogy azzá tudj válni, amire Isten elhívott!

Forrás: Jarrid Wilson oldala

Fordította: Nagy Barbara

Borítókép: Coffee Break Business Woman Outdoors
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás