2019. 03. 19.

Pécsi Rita lesz a 777 OFFLINE vendége!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy március 25-én, hétfőn a 777 OFFLINE vendége Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató, főiskolai docens lesz, akivel az érzelmekről és az intelligenciáról fogunk beszélgetni a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, link a cikkben!

Pécsi Rita előadásai nem véletlenül népszerűek: közérthetően, szellemesen beszél mindenkit érintő kérdésekről. Tízezrek nézik videóit interneten, amelyekben nevelésről, stílusról vagy épp a tekintélyről ad elő a zsúfolásig megtelt termekben. Szervezőcsapatunk már hónapokkal korábban megegyezett az időpontról vendégünkkel, hiszen naptára gyakorlatilag teljesen zsúfolt. 

hirdetés

A 777 OFFLINE március 25-i, hétfői ingyenes eseményén a neveléskutatóval az érzelmi intelligenciáról fogunk beszélgetni: vajon hogyan alakul ki, hogyan fejleszthető, mik a jellemzői a fiatalkorunkban, a párkapcsolatunkban, a családunkkal való viszonyunkban. Izgalmas kérdések, amelyek segíthetnek jobban megérteni saját magunkat!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi nagyon rövid űrlapon (max. 1 perc.) tudsz:
https://offline.777blog.hu/offline/48dd967a-4a2d-11e9-8850-00163c02c5c7?fbclid=IwAR0-ShNFrERopQakiMK9OQVZzzZedpffTHHoYNKEPrwRpEgFxoYiiZ8JbKs

A beszélgetés második felében tabuk nélkül lehet kérdezni vendégünket, akár Facebook-oldalunkon keresztül, akár személyesen!

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás