2019. 02. 18.

Prekopa Donát távozik a Felház vezetői csapatából

Szűkszavú közleményt jelentett meg a Felház csapata, amely a már korábban beharangozott változásokról is szól: mint tudvalevő a csütörtöki központi alkalmak hamarosan megszűnnek, amelyek helyett kisebb mozgalmak születhetnek.

A változásokat érintő írás arról is említést tesz, hogy Prekopa Donát “a zárás és az átalakulás folyamatában való részvétel, illetve az egyéb missziós feladatok alól”  felmentését kérte. Prekopa helyét nem veszi át új ember, a jövőben a másik két alapítótag, Orbán Gáspár és Ember Illés látja el a Felház vezetői feladatait.

hirdetés

Íme a közlemény:

“Ahogyan azt korábban közöltük, a Felház három és fél éves munkája a végéhez közeledik, a Felház csapata pedig ezzel párhuzamosan készül a Felházból kifutó mozgalmi szálak elindítására. Ezekről a következő napokban további tudnivalók lesznek elérhetőek. 
A közvetlen vezetés és a központi szervezés végével a Felház önkéntescsapata és szervezete is átalakul. A zárás és az átalakulás folyamatában való részvétel, illetve az egyéb missziós feladatok alól Prekopa Donát vezetőtársunk január hónappal felmentését kérte. 
Ennek nyomán hármunk közös döntésével a továbbiakban Ember Illés és Orbán Gáspár látja el a Felház vezetői feladatait.

Ember Illés, Prekopa Donát, Orbán Gáspár”

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás