2019. 02. 05.

Íme a 777 csíksomlyói útjának részletes programja!

A 777 négynapos utazást szervez Ferenc pápa csíksomlyói látogatása kapcsán: Bese Gergő atya vezetésével kidolgozásra került a részletes program, amelyet örömmel osztunk meg veletek. A jelentkezés kezdetéről hamarosan újabb információkat osztunk meg Veletek!

“Gyere velünk Csíksomlyóra” – utazás a 777-tel Ferenc pápa látogatása alkalmából

Program:

május 30 (csütörtök):  indulás reggel 5 órakor Budapest – Népliget, folyamatos utazás. Megállók: Arad (Vértanúk emlékműve), Máriaradna kegytemplom (szentmise), Segesvár (belváros), este Csíkmadaras szállás elfoglalása.

hirdetés

május 31 (péntek): kirándulás az ezeréves határhoz, Madéfalva (emlékmű), Csíksomlyó kegytemplom, este meglepetésprogram.

június 1 (szombat): hajnalban indulás a pápai misére. Egész nap a kegyhelyen.

június 2 (vasárnap): hajnalban szentmise, Farkaslaka (Tamási Áron sírja), Korond (népművészeti vásár), Körösfő (református templom), érkezés Budapestre a késői órákban.

Költségek: 44.500 Ft – amelynek fizetése több részletben is lehetséges.

Ajánlott korosztály: 16 és 40 év között  – minden részletet figyelembe véve elsősorban a 16 és 40 év közöttiek jelentkezését várjuk, ugyanakkor ez csupán egy ajánlás a részünkről.

Ár tartalmazza:
– busz költségét
– szállás árát (családoknál)
– félpanziós ellátás
– egyen póló árát

Ár nem tartalmazza:
– biztosítás
– esetleges belépők árát

Érdemes az utazás Facebook-eseményét is követni, ahol hamarosan további információkat is megosztunk a jelentkezéssel kapcsolatban!

Programajánló
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Sági György 2019. 02. 05. 17:46

    Kedves 777blog!

    A részletfizetés kapcsán lenne kérdésem a csíksomlyói útra vonatkozóan: hány részletben, mekkora összegekben lenne ez lehetséges?

    Köszönettel,
    Sági György