2019. 01. 15.

Megalakulóban van a világ első keresztény légitársasága

Amerikában a ’90-es években egy ideig népszerű volt a keresztény könyvesboltok körében, hogy a menő divattermékeknek a saját ízlésükre alakított, megszentelt változatát árulják. Ez a törekvésük sejthető volt, hogy nem áll meg majd a pólóknál és a divatsapkáknál. Készüljünk fel a Judah 1 (Júda 1) érkezésére: egy magánszemély 2018. decemberében bejelentette, hogy az FFA (Szövetségi Légügyi Hivatal) elfogadta arra vonatkozó kérelmét, hogy elindíthassa “az első és egyetlen Keresztény repülőjáratot!”

Szóval, miben különbözik egy keresztény légitársaság a félelmetes légi ipar csökönyös légitársaságaitól? Nos, Everett Aaron vezérigazgató és alapító véleménye szerint a Judah 1 kifejezetten a misszionáriusokat és a „missziós gondolkodású” embereket fogja ellátni, és nem számol fel majd semmiféle poggyászdíjat, amely szinte mindenütt szokás a légitársaságok körében.

Everett azt is célul tűzte ki, hogy megszünteti a poggyászok elvesztésének lehetőségét. Ezt úgy szeretné elérni, hogy az ügyfelek magukkal vihetik csomagjaikat. Everett a Christian Post-nak azt nyilatkozta, hogy „a misszionáriusok 50%-a elveszíti a csomagjait, amikor azt konténerrel szállítják”, valamint hozzátette, hogy a Judah 1 esetében nem ez lesz a helyzet.

Kép: Facebook

Everett tervei szerint húsz repülőgép áll majd rendelkezésére az elkövetkezendő öt éven belül, feltételezve, hogy minden simán megy az FFA-val. Azt is megjegyezte, hogy a Judah 1 alternatívát jelenthet az ellenőrzés alatt megalakult Creflo Dollar, Kenneth Copeland Ministries és más keresztény szervezetek számára, hogy használhassák a magán repülőgépeket. Hozzátette, hogy a Judah 1 egy versenyképes opció lehet a gyakori utazást igénylő missziós szervezetek számára.

Egy angol nyelvű YouTube videóban Everett elmagyarázta, hogy a Judah 1 ötletet egy 1994-es álmához visszanyúlva kapta.

hirdetés

„A látomásban Ő mutatta meg nekem a légitársaságot, repülőgépeket olyan messziségben felsorakoztatva, ameddig a szem ellát” – mondja Everett. „Ezek tele voltak étellel, orvosi ellátmánnyal, Bibliákkal, a motorok be voltak indítva és készen álltak az indulásra. A repülőgépek előtt emberek sorakoztak fel készen állva a felszállásra, de nem jutottak fel a gépre.”

“Erre én megkérdeztem Istent, hogy miért nem szállnak fel az emberek a gépekre… és Isten azt felelte: ők nem juthatnak el a missziós területre mindaddig, amíg meg nem szerzed a gépeket. Ez az, amiért hívlak téged, hogy megtedd. Tehát a Judah 1 valóban az Úr kéréséből származik, aki megmutatta nekem a missziós repülés szükségességét. A kellő gondossággal végzett kutatásunk során rájöttünk, hogy nagy szükség van a nagy kereskedelmi repülőgépekre, hogy a missziós csapatokat a missziós régiókba szállítsák.”

A Judah 1 hajadonkori magánrepülése 2013-ban történt. „Ez nem csupán az Evangélium prédikálásáról szól” – mondta Everett. „Látni szeretnénk a Szentlélek csodával működő erejét akció közben.”

 

 

Fordította: Vajnai Zsófia

 

Forrás: relevantmagazine.com

Képek: Facebook

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás