2018. 12. 07.

Istennek köszöni meg rákos fia felépülését Michael Bublé

Michael Bublé, a többszörös Grammy Díjas énekes Istennek köszönte meg ötéves kisfia rákból való felépülését. Noah-t háromévesen diagnosztizálták májrákkal. Küzdelmeikről az énekes a “Késő,Késő Éjszakai Show James Cordennal” című műsorban beszélt. 

“Megkaptuk a diagnózist, és annyi volt. Az egész életem véget ért.” – mesélte Michael, aki beszámolt arról is, hogy az egész család, nagyszülők és unokák a kórház közelébe költöztek és támogatták a Bublé családot a nehéz időkben. Noah-t 2016. novemberében diagnosztizálták rákkal. A 43 éves énekes beismerte, hogy bár sokáig ő tartotta a lelket feleségében, de a kemoterápia végeztével ez a lendület elfogyott, most felesége jelenti a fő támaszát a családnak. A szülők a lehető legjobb környezetet akarták biztosítani a gyermeknek, az énekes, és színész-modell felesége mindketten félretették karrierjüket, hogy gyermekeikkel lehessenek.

“Istenem, köszönöm Jézus Krisztus!” – tört ki Michaelből az interjú egy pontján, ahogyan felidézte emlékeit.

A kemoterápia végeztével Noah-t gyógyultnak nyilvánították. Édesanyja, Luisana Lopilato 2017. április 10-én tartott sajtókonferencián jelentette ki, hogy Istenbe vetett hite az egész családot ösztönözte arra, hogy higgyenek fiúk gyógyulásában. 

“Köszönöm Istenem, a fiam jól van”- mondta Luisana. “Amikor ehhez hasonló dolgok történnek, akkor az élethez való hozzáállásod megváltozik. Ez történt velünk is. Sokkal jobban értékelem az életet, a most-ot és a t. Szeretnék köszönetet mondani az embereknek a támogatásukért, az általuk mondott imákért, a szeretetért, és azt akarom, hogy tudják, hogy eljutottak hozzánk, és hogy sokat segített nekünk túljutni ezen.”

 

A teljes angol nyelvű interjú itt tekinthető meg.

Hírek Nagyvilág
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 12. 07. 13:53

    Üdv!
    “Istenem, köszönöm Jézus Krisztus!” A köszönet nyilvánításra és a hálára nagyon nagy szükségünk van de azért legyünk tisztában azzal is,hogy ha egy másik családban egy másik gyerek rák miatt meghal az nem az Istenbe vetett bizalom hiánya okozza.Isten nem azért dönt úgy ahogy,mert mi ezt vagy azt gondoljuk és tesszük.Hiú ábránd,hogy Istent befolyásolni tudjuk.(szerencsére) Isten mindennel kapcsolatban van de nem avatkozik bele semmibe.Maga a létezése a beleavatkozás.Hibás ezt emberi logikával összegyúrni.Ezt sokan nem fogadják el,pedig csak jobban oda kellene figyelni,mi zajlik körülöttünk.
    Indulj ki abból,hogy a véleményed a legtöbb esetben idővel változik,mert több lesz a tapasztalatod,tudásod és körülötted minden hatással van a gondolkodásodra/hitrendszeredre.Ezek alakítják az igazság érzeted.Isten annyiban (is)különbözik tőled,hogy Ő a létező összes szemszögből látja az eseményt,ennek ellenére nem ítél vagy szolgáltat igazságot.Mért?Mert ezek emberi vágyak vagy gyarlóságok.Ő pedig annyira távol van ettől,hogy fel sem fogjátok.Probléma az,hogy azt vetítitek Istenre,amit felfogtok.Gondolom abban egyet értünk,hogy az egy homokszem nagyságával vetekszik.
    ““Amikor ehhez hasonló dolgok történnek, akkor az élethez való hozzáállásod megváltozik.” Így van,helyes!!