2018. 11. 27.

Idén is lehetsz egy rászoruló gyermek vagy felnőtt angyalkája

Ebben az évben is sok szeretettel meghívunk Titeket a rászorulók karácsonyi ünnepének szebbé tételére a Csak Egyet Szolgálattal együttműködve! Tavaly is gyűjtöttünk már a szolgálattal kapcsolatban lévő családok gyermekeinek cipősdoboznyi ajándékokat, de idén ennél is nagyobbat álmodtunk!

A karácsonyi ünnepek nehéz időszak azoknak, akiknek nincsen rokonsága, vagy nem jelent érzelmi biztonságot a családja. Ez persze anyagi helyzettől független, de ha emellett a mélyszegénység is jelen van valakinek az életében, akkor igazán értéktelennek, kiszolgáltatottnak és magányosnak tudja érezni magát az évnek ebben a szakában.

Hiszen jellemzően karácsonykor, akik szeretve vannak, azok még szeretettebbek, az elhagyottak pedig még elhagyatottabbak.

Éppen ezért ezen a karácsonyon nem csak a gyerekek, hanem a mélyszegénységben és hajléktalanságban élő felnőttek karácsonyi ajándékának a támogatására is hívunk Titeket, hogy szebbé és könnyebbé tegyük számukra ezt a pár napot! A Csak Egyet Szolgálat nagyjából 200 felnőtt rászorulónak ad karácsonyi csomagot. Ezekben a csomagokban zokni, borotva, tartós élelmiszer és egyéb, a hajléktalanságban és szegénységben élők számára hasznos dolgok lesznek, némi édességgel. Egy csomag ára (csomagolással együtt) nagyjából 2500 Ft, így a szolgálat számára ez összesen 500 000 Ft plusz kiadást jelent. Persze az ünnepekkel és a téli hónapokkal egyéb plusz kiadások is jelentkeznek egy ilyen intézményben, ezért arra gondoltunk, hogy lehetőséget adunk nektek a felnőttek ajándékának a támogatására is! Előre is köszönjük, hogy hozzájárultok ahhoz, hogy ezeknek az igazán magányos embereknek egy kis gesztussal kifejezhessük, hogy fontos, értékes és az Atya által szeretett személyek!

A rászoruló felnőttek támogatásának módja

A Csak Egyet Szolgálat alapítványának (Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért) számlaszámára tudtok pénzbeli adomány formájában egy-egy csomagot “adni”, úgy, hogy a megjegyzés rovatba azt a szót írjátok, hogy ‘karácsony’.

hirdetés

Értelemszerűen, ahányszor 2500 Ft-ot küld az adományozó, annyi csomagot fedez az adomány. Ha szeretnél részt venni az akcióban, de az anyagi lehetőségeid nem engedik meg, hogy 2500 Ft-ot küldj, akkor bátran küldhetsz kevesebbet is ugyanúgy ‘karácsony’ megjegyzéssel!

Adományozás az alábbi számlaszámon:

Név: Efrata Alapítvány a Hajléktalanokért

Számlaszám: 11719001 – 20322546

Külföldről:

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000

SWIFT OTPVHUHB

Kérjük, a “Közlemény” rovatban a ‘Karácsony’ szót feltüntetni!

Gyerekeknek:

Idén karácsonykor nagyjából 40 gyereknek szeretnénk egy-egy cipősdoboznyi ajándékot összerakni Veletek közösen! Sajnos sokan vannak a gyerkőcök között, akiknek ez az egyetlen ajándék, amit a fa alatt – ha lesz egyáltalán fa – találnak majd.

Az ajándékozás menete a következő:

1) Amennyiben szívesen adnál ajándékot egy rászoruló gyereknek, akkor első lépésként a csakegyet@gmail.com e-mail címre írd meg ezt a szándékodat legkésőbb december 10-ig!

2) A Csak Egyet Szolgálat munkatársai a válaszlevélben megírják, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rakhatod össze a csomagot.

3) Rakd össze és csomagold be egy cipősdobozba az ajándékokat, és mindenképpen írd rá a külső csomagolásra, hogy milyen korú és nemű az ajándékozottad!

4) Hozd be a csomagot a Csak Egyet Szolgálathoz pontos cím itt, vagy add fel postán! Amennyiben postán szeretnéd feladni, akkor mindenképp jelezd ezt a szolgálat munkatársainak e-mailben, mert ez esetben külön részleteket is egyeztetnetek kell majd. A csomagok beérkezésének a határideje: december 17!

 

Segítő tippek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás