2018. 11. 16.

Keresztényként a közéletben – Hodász András atyával és a BKK vezérigazgatójával beszélgetünk az Agapén!

Az Agapé és a 777 együttműködésének köszönhetően szombat este kerekasztal beszélgetést szervezünk a belvárosi „Hello Baby” bárban. 

Hatalmas érdeklődés övezi az Agapé és a 777 együttműködéséből létrejövő „Keresztényként a közéletben” című beszélgetést: szombat este 19:30-tól Hodász András atya, Dabóczi Kálmán és Szőnyi Szilárd beszélget Vágvölgyi Gergely moderálásával. 

hirdetés

Nagy örömmel fogadtuk a bulisorozat szervezőinek megkeresését, akiknek eltökélt céljuk volt, hogy egy értékközpontú beszélgetéssel induljon a szombat este. A megtisztelő felkérés számunkra nagy lehetőség, amely tökéletesen illeszkedik evangelizációs törekvéseinkhez: több száz fiatalnak szervezhetünk egy nagyon színvonalasnak ígérkező beszélgetést, remek vendégekkel.

Az alábbi kérdések egészen biztosan szóba kerülnek:
– Lehetséges-e hiteles kereszténynek és vezetőnek maradni?
– Mit tehetünk keresztényként a közélet javulásáért?
– Mit tehet egy pap a közéletért? 
– Fiatalokat nevelő / fiatalokkal foglalkozó emberként hogyan látják a közélet alakulását?
–  Öltönytől a reverendáig – hogyan tesznek tanúságot a hitükről a mindennapok során

Minden további részletet a Facebook-eseménynél találtok!

 

 

Programajánló
hirdetés

2 hozzászólás

 • Válasz Perczel Éva 2018. 11. 17. 05:25

  Régóta tudjuk, hogy a facebook egy cenzurázó, diktatórikus vélemény oldal! Mi több a 777 blog-ot sem kíméli.
  Ezek után nagyon nehéz elképzelni, hogy egy-egy eseményt ezen a közösségi oldalon lehet bővebben megismerni
  Elképzelni is nehéz, de megmagyarázni lehetetlen ezt a módszert!

 • Válasz Fülöpovity Matild 2018. 11. 18. 10:30

  A facebook tulajdonosai miért ne törölhetnék a gyűlöletkeltő, kirekesztő véleményeket. Vagy csak a nekik nem tetszőket. Szerintem ugyanez zajlik ezen az oldalon is, akik a szerkesztők véleménye szerint törlendőek, azokat törlik.
  Az eseményhez: Jó lenne már végre ezt a Vágvölgyit lecserélni. Valami ordenáré tenyérbemászó fizimiskája van, arról nem is beszélve, ha mosolyogni támad kedve. Szerintem M1-en, HírTv-n el tudna helyezkedni, meg hát ott van neki a S4c-s 28 millió, szóval azért lenne lehetősége. Új szintre emelte a kenetteljes nyelvcsapkodást.
  A legszebb mégis az, amikor hétköznap reggeltől estig kiszolgálják a ma éppen kifizetődő propaganda-gyűlöletkeltést és beállnak a háborús retorikába, aztán hétvégén arról lamentálnak, hogy hogyan tehető jobbá a közbeszéd. Arcpirító