2018. 10. 27.

Meghatóan szép reklámot készített a Gillette – VIDEÓ

Gyönyörű, igazán értékes reklámfilmet készített a Gillette: a borotvagyártó cég: apa és fia különleges, szeretetteli kapcsolatát mutatja be.

– Jó reggelt! Készen állsz a felkelésre? Talpra állítalak. Hogy vagy?

Ezzel a kérdéssel kezdődik a tavalyi év egyik legszebb, legtanulságosabb reklámfilmje, amelyet a Gillette borotvagyártó cég készített. Egy apa és egy fia különleges kapcsolatát mutatja be alig három percben a reklám, és miközben természetesen egy terméket szeretne hirdetni, sokkal többet ad ennél.  Egy férfit látun, aki végtelenül büszke édesapjára, aki viszont idős korára már mozgásképtelen lett: de a fia hálás érte, gondozza, szereti, és erre tanítja saját fiát is.

Ez  a kisfilm gyönyörűen mutatja be az élet körforgását: a fiú ugyanúgy gondoskodik édesapjáról, ahogy korábban ő tette gyermekével. Öröm látni, hogy vannak még ilyen értékes alkotások, amelyekre igény is van: 367 ezer ember látta eddig a Gillette kisfilmjét, az elsöprő többségtől elismerő szavakat kiváltva. Becsüljük meg, hogy vannak cégek, akik értéket teremtve mutatják be értékeiket.

hirdetés

Nagy Barbara önkéntes fordítónknak köszönhetően íme a szövege a megható kisfilmnek:

Szép reggelt! Emlékszem, 8,9,10 éves koromban mindig néztem az apukám karjait. Olyanok voltak, mint Popeye karjai. Vontatóhajó kapitány volt. Nagyon csodáltam a testalkatát. De most már más a helyzet. Az édesapám stroke-ot kapott és nem tudja ellátni magát. Nem tud járni sem. Szüksége van rá, hogy segítsek neki, a fiammal, Luke-kal együtt. Bármit megtennék érte.

Egy nagyon jó indián hajat csinálok neked. Úgy nézel ki, mint egy punk rocker!

Ez minden bizonnyal egy szerepcsere. Én ébresztem fel reggelente, gondoskodom róla, ápolom, borotválom és fürdetem.

Megtiszteltetés számomra, hogy ezt megtehetem az édesapámért. mert ő is ugyanezt tette velem, amikor kicsi voltam.

Neki van a legnagyszerűbb arca. Egyszerűen bámulatos. Nagyon elővigyázatosnak kell lennem a vékony a bőre miatt, hogy ne vágjak bele. De ő azt mondja: „Csináld csak! Borotváld le a nyakam és állítsd helyre az ajkaimat!”

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sok korombeli barátomnak már nem él az édesapja, de számomra ő itt van. Miután rázúdítottam a szeretetet egész nap, rám nézett és azt mondta: „nem tudom, mivel érdemeltelek ki téged”. Én erre azt feleltem:

„Apu, én kaptalak meg téged. Megkaptalak téged.”.

 

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás