2018. 09. 28.

Ki az a keresztény énekesnő, aki letaszította a sztárokat a toplistákról?

Félreállhat Drake, Ariana Grande, Travis Scott, és Nicki Minaj is…legalábbis félreállhatnak, amikor a toplistáról van szó. Ez a hét egy olyan énekesnőé, akiről talán még soha nem is hallottatok: ő Lauren Daigle. A harmadik helyet érte el lemezeladások terén a Billboard toplistáján (Paul McCartney és Eminem mögött), ugyanis már az első héten 115 ezer albumot adott el.

Ha még soha nem hallottál Lauren Daigle-ről, akkor íme itt egy gyors bemutató. Lauren egy keresztény énekesnő Louisiana-ból. A Look Up Child (Nézz fel, gyermek) a második albuma. Első albuma, a How Can It Be (Hogyan lehetséges ez), 2015-ben jelent meg és platinalemez lett. Lauren kétszeres Billboard Music Award nyertes, kétszeres Grammy jelölt, American Music Award nyertes, és Gospel Music Awards Dove Awards nyertes.

Azon felül, hogy az albumok toplistájának élére került a héten, Lauren Daigle történelmet írt azzal is, hogy egyszerre landolt a Billboard öt legjelentősebb keresztény toplistájának az élén.

Lauren második albuma arra ösztönzi az embereket, hogy a viharos időkben is befelé nézzenek. “A Look Up Child (Nézz fel, gyermek) zenei élményének minden egyes eleme, az album és a turné is, mélységes szeretetet és mélyen gyökerező örömöt sugároz, és remélhetőleg olyan kapcsolatot teremt a zenével, amelyet az emberek meg tudnak osztani egymással” – magyarázta Lauren egy sajtóközleményben.

Az album első kislemeze, a You Say (Te azt mondod), már több, mint 25 millió megtekintést ért el a YouTube-on.

hirdetés

Első önálló turnéját, a Food for the Hungry (Ételt az Éhezőknek) nevű keresztény jótékonysági szervezet mutatja be, akiknek munkája az éhínség és a szegénység elleni küzdelem, nemzetközi szinten. A turné már további dátumokkal is bővült.

Lauren gyors lépésre szánta el magát hirtelen jött sikerét követően, és bejelentette, hogy ezen a télen egy ünnepi albumot is kiad. A ’Behold: A Christmas Collection’ (Szemléld: Karácsonyi Gyűjtemény) november 2-án jelenik meg.

“A zene létezhet csupán egyetlen pillanatig, és mégis akkora ereje van, hogy örökségként tovább él” – nyilatkozta Lauren. “Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy szenvedélyesen belevethetem magam abba, amit szeretek, – a zenémbe. Köszönöm a felém áradó támogatást.”

 

Fordította: Ward Henrietta

 

forrás: refinery29.com

kép: Mark Humphrey/AP/Shutterstock

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás