2018. 09. 26.

Herczegh Anita asszony és Böjte Csaba testvér lesznek az OFFLINE Extra fővédnökei

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, szeptember 28-án nagyszabású rendezvényre kerül sor: a 777 OFFLINE Extra keretében a budapesti Erkel Színházban Dr. John P. Jackson, a torinói lepel világhírű kutatója beszél majd a lepelről, a kutatások eredményeiről, a feltámadásról és személyes hitéről. A különleges est fővédnökei Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége és Böjte Csaba testvér, ferences szerzetes lesznek.

A 777 OFFLINE Extra rendezvényen Dr. John P. Jackson, a torinói lepel világszerte ismert kutatója beszél majd a budapesti Erkel Színházban a lepelkutatások történetéről, a legújabb fejleményekről, a feltámadás csodájáról és személyes hitéről. A főváros legnagyobb kőszínházában megrendezésre kerülő különleges estnek két nagyszerű személy lesz a világi és egyházi fővédnöke: Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Böjte Csaba testvér.

A mindenkori köztársasági elnök felesége hagyományosan karitatív szerepeket vállal, kiemelt figyelmet fordít egy-egy társadalmi problémára. Jelenlétével jelentős rendezvényeket és kulturális-tudományos alkalmakat tisztel meg, társadalomépítő iniciatívákat támogat. Síkra száll a rászorulók sorsának jobbításáért, szót emel kultúránk és hagyományaink megőrzéséért. Herczegh Anita különösen nagy figyelmet fordít a jövő generációk támogatására, arra, hogy a tehetségek ne elvesszenek, hanem kibontakozhassanak. Mottója:

“Fogd kézen a jövőt!”. 

Böjte Csaba testvér ferences szerzetes, pap, erdélyi árva gyermekek nemzetközi szinten ismertté vált jótevője. Az általa alapított árvaházakban jelenleg több mint kétezer gyermeket nevelnek áldozatos munkával. Számos könyve jelent meg, amelyekben az emberi élet értékét, a szeretetet mutatja be. Tanúságtételei, előadásai alkalmával minden esetben kihangsúlyozza, hogy

hirdetés

“jót tenni jó”.

Hiteles élete, nagyszerű humora és sugárzó személyisége miatt mindenhová hívták már előadni, ahol magyarok élnek a nagyvilágban. (A 777 OFFLINE rendezvénynek éppen egy éve volt vendége, a beszélgetés itt tekinthető meg.)

Hatalmas megtiszteltetés a 777 szerkesztősége számára, hogy elfogadták felkérésünket és fővédnökei rendezvényünknek! 

A 777 OFFLINE Extra rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

 

Fénykép forrása: kronika.ro

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás