2018. 09. 04.

Ilyen, amikor tízezren éneklik, hogy „Nincs más Isten”! – VIDEÓ

Megszámlálhatatlan sok katartikus pillanata volt az Ez az a nap koncertjeinek az elmúlt évekből, évtizedekből. Az egyik ezek közül kétségkívül Csiszér László 2015-ös minikoncertje volt, amely során együtt énekelte tízezer ember a „Nincs más Isten” című dicsőítődalt. Nem véletlen, hogy félmillió megtekintésnél jár a videó, hiszen valóban felemelő pillanat volt ez, fellépőnek és közönségnek egyaránt.

Jó újra és újra meghallgatni ezeket a dicsőítő dalokat, erőt meríteni belőlük, kicsit elgondolkodni a szövegükön. Akár elalvás előtt így zárni az estét, akár egy ilyen dicsőítéssel indítani a nehéznek ígérkező napot! És jó tudni, hogy sokan vagyunk, akik egyszerre adunk hálát a Kárpát-medencében és a nagyvilágban az életünkért, az örömeinkért, de akár a terheinkért is!

Hiszen valóban, nincsen más Isten! Adjunk hálát Neki!

 

Nálad lett borrá a víz,
Holtakat életre hívsz,
Nincs más Isten,
Nincsen más.

Te ragyogod be az éjt,
Te hozod el a reményt,
Nincs más Isten,
Nincsen más.

Te vagy az Isten, aki nevére
Leborul minden a földön, az égen,
Hegyeket mozdít, beteget gyógyít
Az Úr ma is!

Te vagy az Isten, aki nevére
Leborul minden a földön az égen
Szíveket hódít, sebeket gyógyít
Az Úr ma is!

És hogyha Isten velünk,
Ember mit árthat nekünk,
Mert hogyha Te vagy velünk,
Ki lehet ellenünk?

Mi állhat ellenünk?

Az Our God világszerte az egyik legismertebb dicsőítő dal, nem véletlen, hogy ezt a koncertfelvételt 25 millióan (!) tekintették már meg.

Zenék
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Filipánics Tibor 2018. 09. 05. 09:16

    Üdv!
    “Nincs más Isten”! Még mindig nem értitek!!Honnét tudom? nincs más isten Nem értitek meg,hogy nem a „más Isten”-t kell hangsúlyozni,hanem az értelmezését.Mindenki máshogyan értelmezi az Istent.Istent nem az érdekli,hogy mit gondolnak róla,hanem ,hogy miként éljük le életünk.Hasznosak voltunk e? Segítettük e egymást? A (buta) természetben mindig minden előre halad,mi (okos) emberek pedig a lényegtelen dolgokban előre a lényegesekben pedig hátrafelé haladunk.Lefoglal és elkápráztat bennünket a buta elképzeléseink a fontos dolgokról,miközben a lényegtelenekkel életünket töltjük.Ebből látszik,hogy az emberiség 99.9%-a rettentően együgyű.Sajnos sok lúd disznót győz.Kedves olvasó,most dühös vagy de magad döntöd el,hogy hová tartozol.Illetve dehogy is magad!!! Megmondják neked.Jobb lenne a világ,ha magad döntenél.

  • Válasz Medves Tibor 2021. 08. 11. 02:03

    Jaj nekem! – Vajon melyik istenről énekelnek ezek? Van 1000 vallás, annak 4000 istene. Mindegyik egyenrangú, mindegyik egyenértékű. – Vagy létezik mindegyik isten, vagy egyik sem létezik…! – De az egyszerű embereknek cirkusz kell és kenyér – ahogy már a rómaiak is megmondták…