2018. 08. 31.

Újra közös bulit szervez a 777 és a ShoeShine!

Szeptember 22-én újra közös bulit szervez a ShoeShine és a 777 csapata: a Heaven’s Garden Szüret nevet viselő esemény helyszíne az A38 hajó lesz!

Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk a legutóbbi buli kapcsán, ezért úgy döntöttünk, hogy a 777-es programok sűrűjében is belevágunk egy buli megszervezésébe. Továbbra is az a célunk, hogy kulturált körülmények között tudjunk szórakozni, ismerkedni, barátokra lelni. Az A38 hajó pedig tökéletes helyszín erre, így nagy szeretettel jelentjük be, hogy szeptember 22-én, este újra szeretettel várunk mindenkit!

hirdetés

A késői időpontért elnézéseteket kérjük, a rendezvény helyszíne jelölte ki a 23 órát, ennek ellenére bízunk benne, hogy ez nem szegi kedveteket!

A részletek

A szeptemberi hónap második fele a 777 történetének legpörgősebb időszaka lesz: a közös bulit szeptember 25-én lesz egy “megszokott” 777 OFFLINE, amelynek részleteit hamarosan bejelentjük, míg szeptember 28-án a budapesti Erkel Színházban 1800 embernek szervezzük meg a 777 OFFLINE EXTRA eseményét, amelynek vendége Dr. John P. Jackson, a torinói lepel legismertebb szakértője lesz. Erre az eseményre a regisztráció még nem indult el, minden információ a linkre kattintva.

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás