2018. 07. 31.

Ministránszarándoklaton moderál a Valami Amerika sztárja

„Enyém a megtiszteltetés és az öröm” – mondta boldogan Pindroch Csaba, Madách-díjas színművész, a Valami Amerika és a Kontroll című filmek sztárja, Facebook-oldalára feltöltött videójában. A színművész a Szent Péter térről jelentkezett be, ahol a 12. Nemzetközi Római Ministránszarándoklaton moderátorként vesz részt.

 

„Játszottam már négyezer embernek Szegeden, a szabadtérin (…) bohóckodtam, de ami holnap vár rám, az mind a hely, mind a szám tekintetében egészen különleges. Nemzetközi ministráns szövetség éves találkozóján leszek moderátor, itt a Szent Péter téren. Ötvenötezren lesznek, ebből körülbelül kétezer magyar. Enyém a megtiszteltetés és az öröm.” – kommentálta a Valami Amerika sztárja Facebook-oldalára feltöltött videójában a találkozón betöltött feladatát.

„A zarándoklat központi eseménye július 31-én, Szent Ignác napján a pápai audiencia és a közös esti ima a Szentatyával. Az audienciát megelőző nemzetközi fesztivál színes programot tartogat a résztvevők számára. A programot magyar nyelven Pindroch Csaba magyar színművész moderálja majd.” – nyilatkozta korábban Csiszár Klára pasztorálteológus, a Nemzetközi Ministránsszövetség (CIM) alelnöke.

hirdetés

 

 

A találkozóról magyar nyelvű közvetítést is biztosít a vatikáni média, július 31-én este negyed 7-től fél 9-ig. A közvetítést a Vatican News weboldalán, az új Vatican Audio mobil alkalmazáson és a Vatican News Youtube csatornáján lehet elérni.

 

Forrás: Facebook

kép: femcafe.hu

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás