2018. 05. 26.

Ha unod már a tucatzenéket

A Crowderprojekt David Wallace Crowder nevéhez fűződik, aki korábban megalapította a David Crowder Band-et. Az énekes-dalszerző a Grammy-díjra is jelölt csapat 2012-es feloszlása után kezdett szóló karrierbe, melyben követte a korábban rá jellemző, egyedi alternatív-country/ folk stílust. Nem az átlagos dicsőítő számokat játsza és nagyon jól teszi! Be is bizonyítjuk, hogy miért.

David első szólólemezének (NeonSteeple) megjelenése előtt még nem is sejtette, hogy milyen reakciókat fog kiváltani az emberekből “folktronika” stílusával. Kétségei hamar eloszlottak, hiszen már az első héten 22 ezer példány kelt el az albumból, a ‘ComeasYouAre’ című dalát pedig 2015-ben ‘A legjobb kortárs keresztény dal’ kategóriában Grammy-díjra jelölték.

David Crowder elmondása szerint nem művésznek, hanem kézművesnek tartja magát, aki használja az Istentől kapott ajándékait. „A zene számomra azt az utazást fejezi ki, amely során próbálom végigjárni az életet, követni Jézust, ahol találkozok a küzdelmekkel, és a körülöttem lévő közösség segít nekem a mindennapokban átjutni az életen.”

 

Hallgassátok meg a nem szokványos, de annál fantasztikusabb dicsőítő számait!

hirdetés

 

Keep Me

 

Come As You Are

Lift Your Head Weary Sinner (Chains) ft. Tedashii

 

Run Devil Run

 

All My Hope ft. Tauren Wells

 

Téged is magával ragadott? Van egy jó hírünk, június 2-án az Ez az a nap! keretében élőben is találkozhatsz az előadóval. Mi biztosan ott leszünk! 🙂

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás