2018. 05. 25.

Új tippek bulizáshoz

Örök érvényű a téma, hiszen örülnünk és ujjonganunk kell, nem szabad magunkat a világból kivonni, néha keresztényként is ránk fér a bulizás. Ebben pedig azért nem árt egy kis tudatosság. Most néhány új tippet osztunk meg Veletek a témában.

Viselkedj rendesen, add magadat!

Nem arra gondolok, amit ovis korunkban hallottunk: “Viselkedj rendesen!” – Egyszerűen az a fontos, hogy add magadat, figyelj oda arra, hogy mit kommunikálsz a mozdulataiddal és a szavaiddal. Már egy pillantás is lehet bántó, vagy épp túl csábító. Viszont ha tudatos vagy, azt fogod közvetíteni, amit tényleg érzel és gondolsz. Ez vonatkozik az öltözködésedre… a táncra… arra, hogy a barátaidat nem hagyod ott szó nélkül… arra, hogy természetesen próbálsz viselkedni, és nem láttatod más személyiségnek magadat, nem feszülsz rá a dolgokra. Szóval: az összkép a lényeg!
Ha ez megvan, akkor szerintem garantáltan jól fogod magad érezni te is, és ez a környezetedre is jó hatással lesz.

Szerezz új barátokat (is)!

Ha véletlenül a Summer Jam partyra asszociáltál a cikkről, akkor jó felé kapiskálsz: itt tényleg lehet új ismerősöket is szerezni. És most kifejezetten nem az ismerkedésre, párkeresésre gondolok, hanem a többi emberi kapcsolatra, régi ismerősökre.
Jó, ha nem csak a saját barátaiddal töltöd a buli minden percét. Ha épp a pultnál vagy, netalántán sorba állsz a női mosdónál (ami reméljük, nem fog előfordulni), szólítsd meg a melletted lévőt: honnan hallottál a buliról? Hogy tetszik? Kikkel jöttél? Máskor is voltál már?
De persze a saját ismerőseiddel való találkozás lehetősége sem utolsó! Valószínűleg egy szűkebb körrel érkezel, de még ismersz vagy száz másik fiatalt. Nosza rajta, vedd fel a szálat, hogy kivel mi történt az elmúlt hetekben, hónapokban!

hirdetés

Ha pedig ismerkednél… Legyél kreatív!

Hát, a kommersz felállás szerint a fiúk a kezdeményezők, de ha lány vagy, akkor is… legyél kreatív, kérlek! Túl lehet lépni a “Bejelölhetlek Facebook-on?” szövegnél. Figyelj, hogy mit iszik, és lepd meg a következő körrel… tedd személyessé az ismerkedést, és beszélgessetek! Dicsérd meg, hogy csinosan néz ki… Ne adj Isten, ha minden jól alakul, kísérd haza! Koromból adódóan inkább nem adok több tippet, már öregszem az ilyesmihez, úgyhogy ha ezek nem tetszettek, akkor csak ennyit tűzz ki: kreativitás, egyediség!

Vigyázz magadra!

Nem vagyok az anyukád, sem a lelkivezetőd, úgyhogy ez is csak egy tipp a sok közül, de talán mégis a legfontosabb. Vigyázz magadra! Szerencsére ez nem az a buli lesz, ahol drogot kevernek az italodba. De arra neked kell figyelni, hogy mennyit iszol, hány félét iszol. Nem árt előre megtervezni, hogy hogy jutsz haza, és akár taxira eltenni egy kis muníciót, főleg ha nem a közösségeddel egyszerre, egy irányba mentek. Öltözz úgy, hogy az utcán ne fázz (és mások ne melegedjenek fel rögtön, ha rád néznek…) Legyen nálad tartalék pénz, ha bármi történik, és ne hagyd otthon az irataidat se!

Minden tudnivalót megtalálsz a Facebook eseménynél! Regisztrálni is ott tudsz az “Ott leszek” megnyomásával.

A régi tippekről itt megnézheted Hodász András atya KV videóját (a dátumokat ne innen nézd ki, ez egy másik bulira készült!) vagy keress rá a “buli” szóra a jobb felső sarokban lévő nagyítóval!

Pontokba szedve Segítő tippek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás