2018. 04. 20.

777 OFFLINE – Az életvezetés szakértője lesz a vendégünk!

Hatalmas öröm számunkra, hogy bejelenthetjük nektek: a hétfői (április 23.) 777 OFFLINE vendége Dr Papp Miklós, görög katolikus pap, teológus tanszékvezető! Az esemény helyszíne a Szent Imre Gimnázium

Papp Miklóst akit 1997-ben szenteltek pappá, sokan ismerhetik a tudományos világban elért kiemelkedő jelenléte okán. Tanult Rómában, PhD fokozatát pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte. Doktori disszertációjának címe: „Az erkölcsi belátás előrehaladása a lex naturalis-ra vonatkozóan”. Jelenleg a Sapientia Szerzetesi és Hittudományi Főiskolán lát el tanszékvezetői feladatokat. Főiskolai munkáján kívül rengeteg előadást tart férfi és nő kapcsolatáról, a házasság szentségéről, gyereknevelésről és ezek morálteológiai vonatkozásairól. 

Előadásainak számára jellemző, hogy fél évre előre be van telve a naptára. 

Az előadáson előkerül a kiegyensúlyozott kapcsolat titka, rákérdezünk a párkapcsolaton belüli hitéletre, mi változhat benne ha ketten leszünk? Mit jelent a keresztényként megélt házastársi kapcsolat?  Ha felkeltettük az érdeklődésedet, találkozzunk jövőhéten!

Időpont: 2018. április 23. hétfő, 19:00-21:00, Kapunyitás: 18:30

Helyszín:  Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi nagyon rövid űrlapon tudsz, amelynek kitöltése 30 másodpercet vesz igénybe:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezkqos5xCutVgk9hU676Oyy9UrJUKj-d1SoPzxWltOG3Ty7w/viewform

Hálásak vagyunk, ha Facebookon is jelzed részvételedet!

 

 

Fotó: Nyíregyházi Egyházmegye

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás