2018. 03. 27.

Egy másfajta kampánybeszéd – így köszöntöttük a 777 OFFLINE vendégeit

Nehéz jelzőket találni a 777 OFFLINE kedd esti eseményére: Csókay András és Kásler Miklós urak felejthetetlen tanúságtétellel örvendeztettek meg bennünket. A beszélgetésről készült videofelvételt hamarosan megosztjuk Veletek.  Martí Zoltán főszerkesztő a 777 csapata nevében köszöntötte a jelenlévő emberáradatot.

Tisztelt Csókay doktor úr, tisztelt Kásler professzor úr, tisztelt Barlay igazgató úr,  kedves  jelenlévő Barátaink!

Kampányidőszak van, ezért én is kampánybeszéddel készültem ma estére: igaz én nem a közelgő választások kapcsán szeretnék egy párt mellett kardoskodni, hanem amellett szeretnék kiállni, aki annyira szeretett minket, hogy egyszülött Fiát adta értünk, aki minden nap gondoskodik rólunk, és a tenyerén hordoz bennünket. Hatalmas megtisztelés és boldogság Isten mellett kampányolni. Ez a kampány azonban nem négy évente van, hanem minden nap. Nem az utcákon, hanem a szívünkben: egy választás, amivel semmit sem veszíthetünk, de egy örök életet nyerhetünk.

Köszöntöm azokat a 777 csapata nevében, akik már biztos választók, akik már úgy döntöttek, hogy Isten mellett teszik le a voksukat. A mi kis csapatunk nagyon sokat köszönhet Nektek: ti vagytok azok, akik imáitokban hordoztok bennünket, akik kedves üzenetekkel halmoztok el minket, akik megállítotok az utcán és megköszönitek a szolgálatunkat. De a köszönet éppen Nektek jár, mert a ti ttámogatásotok nélkül sokkal kevesebb emberhez jutnánk el.

hirdetés

Kedves bizonytalan választók, akik már halljátok Isten kopogtatását, de még nem mertek ajtót nyitni Neki! Titeket megkülönböztetett szeretettel köszöntünk, itt a Szent Imre Gimnáziumban: mert miattatok kezdtük el a 777-et, miattatok dolgozunk minden nap, miattatok is szervezzük ezeket az estéket. Hogy megmutassuk nektek Isten szeretetét, hogy elmondjuk nektek, hogy nem lehet a mi magánügyünk az, hogy Isten mennyire szeret titeket!

És végül, de egyáltalán nem utolsósorban: kedves szkeptikusok, “Sutóczki Miklósok és Varga Károlyok”: titeket is szeretettel köszöntünk, és arra kérünk benneteket, hogy adjatok egy esélyt Istennek, mert ő már adott nektek, nem is egyet! Ti, akik arra vártok gyakran, hogy meggyőzzünk benneteket, nyissátok ki kérlek a szíveteket: mert ésszel felfoghatatlan az az ajándék, amit mindannyian kaptunk!

Kedves Csókay doktor úr és kedves Kásler professzor úr: a 777 nevében köszönöm, hogy azonnal elfogadták a meghívásunkat erre a „kampányeseményre”. Büszkék vagyunk Önökre fantasztikus szakmai sikereik miatt, eredményeikre, nemzetközi hírnevükre. De még büszkébbek vagyunk arra, hogy Önök is ebben a kampánycsapatban dolgoznak: hogy örömmel vallják meg a hitüket, hogy rádöbbentenek minket arra, hogy a tudomány nem Isten cáfolata, hanem éppen az Ő csodálatos bizonyítéka.

Isten áldását kérem munkájukra, szolgálatukra, és a ma esti beszélgetésre!

Martí Zoltán

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás